Tudi Kanarci niso več to, kar so bili

Dominik Kozarič priznal svoje skrivne muke in radosti

A.C.
28. 7. 2019, 11.20
Deli članek:

Dominik Kozarič je pred leti mnoge šokiral, ko se je čez noč preselil na Kanarske otoke, natančneje na Tenerife. Avtor številnih uspešnic se je odločil zaživeti na novo.

Osebni arhiv
Na otoku večne pomladi in poletja rastejo številni eksotični sadeži. Takole si z bananami postreže za zajtrk.

Dominik se je odločil za največjega izmed sedmih Kanarskih otokov in mu niti za hip ni bilo žal odločitve. Tam si je tudi ustvaril družino. Ima partnerico Jasno in sina Evana.  

»Trenutno pripravljam glasbeni material za novo »zgoščenko«, če temu lahko še vedno tako rečemo, glede na dejstvo, da se zgoščenke ali CD-plošče vse manj in manj uporabljajo. To bo večjezični oziroma multikulturni projekt, ki bo izšel pozno jeseni. Obenem pa pripravljam slikovni material za slikarsko razstavo v eni od galerij v Los Cristianosu,« je svoje skrite adute razkril Dominik in dodal, da živi na Tenerifu lepo in dokaj umirjeno življenje.

Globalizacija ne prizanaša

»Sicer se tudi občuti vpliv globalnega kritičnega stanja, saj so ljudje, tako turisti kot domačini, iz dneva v dan opazno vse manj tolerantni, bolj nervozni in več kot očitno iz takih ali drugačnih razlogov zaskrbljeni,« razlaga Dominik, ki mora na otoku, kamor ljudje hodijo na dopust, delati. »Vse do začetka septembra imam vnaprej dogovorjene glasbene nastope, zato bom moral z dopustom še počakati. Upam, da se nam bo uspelo za kakšen teden odpraviti v Maroko,« je priznal Dominik, ki je od nekdaj rad potoval.