Zapeljive v kopalkah

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

E.J.
22. 7. 2019, 20.15
Deli članek:

Naše estradnice nas vsako leto presenečajo s svojimi brezhibnimi postavami. Čeprav niso več najmlajše in so že vse mamice, dokazujejo, da se telovadba in dieta še kako izplačata.

Osebni arhiv
Bi verjeli, da ima Lorella Flego že 45 let? Zdi se, da se je zanjo čas ustavil, ona pa to pripisuje telovadbi, zdravi hrani in genom.

Pred kakšnim letom je Hajdi Korošec Jazbinšek (40) oziroma Hajdi znova opozorila nase. Nekdanja najbolj znana slovenska otroška zvezdnica je danes mati dveh sinov, Evana (4) in Danteja (6). Hajdi se je sicer nekaj časa ukvarjala z bančništvom, danes pa ima svojo spletno trgovino. Kot je videti, se ji dva poroda prav nič ne poznata na njeni postavi. Hajdi pravi, da veliko telovadi in se poskuša prehranjevati čim bolj zdravo.

Osebni arhiv
Hajdi šteje 40 let in je mati dveh otrok ter uspešna podjetnica. Vprašanje, kako ohranja tako mladostno dekliško postavo, menda dobiva dnevno.

Voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego (45) pa za dopust najraje skoči čez lužo, saj je Florido obiskala tako lansko jesen kot letošnjo pomlad in pokazala osupljivo postavo. Lorellla ima devetletno hčerko Sofio in priznava, da je telovadba njena vsakdanja rutina, sladice in ostale pregrehe pa ji sploh ne dišijo. Večkrat je že povedala, da gre zahvala tudi genom, saj njena mama videti enaka že leta.

Osebni arhiv
Nika Veger, modna blogerka in partnerica Petra Polesa, je mati dveh otrok.

Telovadba in zdrava prehrana, nič drugega

Blogerka in vizažistka Nika Veger se prav tako približuje 40. letu, je mati dveh hčera, Amalije (11) in Bele (6). Srčna izbranka Petra Polesa (40) je videti postavna, med drugim je ob nedavnih počitnicah v Mehiki na blogu izdala, da je problematična območja masirala z masažnim valjčkom.

Osebni arhiv
Rebeka Dremelj ima dve hčerki in 38 let ter je pred kratkim uspešno shujšala. Rebeka sicer spodbuja ženske, da bi se imele rade ne glede na kile in leta.

Pevka Rebeka Dremelj (38) se z obema hčerkama, Sio (3) in Šajano (7), ter možem znova razvaja na Maldivih. Rebeka se je sicer po novem letu lotila hujšanja in bila uspešna, pomagala si je z različnimi napitki in seveda telovadbo.

Osebni arhiv
Nekdanja misica Metka Albreht, danes pa tista, ki oblači voditelje na komercialni televiziji, ima dva otroka, postavo pri 43 letih pa takšno zaradi rednega teka.

Metka Albreht (43) je nekdanja misica in že leta stilistka na komercialni televiziji. Je mamica Aline (14) in Etijena (5), pred kratkim pa se je poročila. Je navdušena tekačica in zagovornica zdravega načina življenja, kar naj bi bilo tudi zaslužno za to, da se ji leta nikakor ne poznajo.