Zabava

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

N.S.
20. 7. 2019, 20.55
Deli članek:

Vse odkar sta Meghan Markle in princ Harry svetu razkrila, da sta par, sta bila deležna številnih govoric in kritik, ki so se izkazale za izmišljene, kar je pred dnevi prvič javno omenila tudi slavna vojvodinja.

Profimedia
V resnici vojvodinja najraje preživlja čas s sinom Archiejem.

Vse odkar se je Meghan Markle romantično zapletla z britanskim princem Harryjem in stopila v središče svetovne pozornosti, je bila deležna kar nekaj kritik, ki niso bile samo negativne, ampak tudi rasistične.

Očitali so ji, da je vzvišena, preveč zahtevna, da je z njo nemogoče delati, ker je težavna in preveč ambiciozna. A kljub vsem govoricam se vojvodinja Susseška nikoli ni odzvala ali komentirala neresnic. V njenem imenu je ob njuni zaroki spregovoril celo Harry in se postavil svoji srčni izbranki v bran. Britanska kraljeva palača je takrat objavila njegovo izjavo, v kateri je javno obsodil medije zaradi rasističnega poročanja o njegovem razmerju z Meghan. Zdaj pa je na nedavni premieri filma Levji kralj prvič javno spregovorila tudi Meghan sama. Ta je glasbeniku Pharrellu Williamsu priznala, da ji ni vseeno. Ko je ta dejal, da navija za njuno ljubezen in da je zelo lepo videti, kako zelo srečna sta s princem Harryjem, je vojvodinja odgovorila: »Hvala! Res nama ni lahko.« Navsezadnje je tudi Meghan samo človek, se strinja večina ljudi, ki je podprla njeno izjavo.

Profimedia
Ob tem srečanju s Pharrellom Williamsom je priznala, da jima s Harryjem ni lahko.