USPEŠNICA

FOTO: Natalija Verboten s Hrvati prepreva o slovenskem vinu

N.S.
20. 7. 2019, 07.47
Deli članek:

V času dopustov in poletne vročice nas je Natalija Verboten presenetila z novo uspešnico Čaša vina, ki jo je posnela skupaj s priljubljeno hrvaško skupino Best.

Tibor Golob
Natalija je tokrat sodelovala s priljubljenimi hrvaškimi glasbeniki in z njimi posnela slovenski duet.

Duet je požel zanimanje tudi zato, ker so Splitčani pesem v celoti odpeli v slovenskem jeziku. Natalija Verboten, ki vedno znova preseneča tako z novim zvokom kot modernim videzom, je o duetu povedala: »Best so krasna zasedba. Takoj smo se ujeli, da pa so bili pripravljeni zapeti v mojem maternem jeziku, me je prepričalo v trenutku; pesem sama takisto. Glasba res ne pozna meja. To je dokazal tudi pevec Marino, ki je besedilo odpel, kot da je rojen v Sloveniji.«

Tibor Golob
Marino in Natalija sta se takoj ujela.

Obožujejo jo!

Fantje iz skupine Best, ki so nad sodelovanjem z Natalijo navdušeni, tudi niso skoparili s komplimenti: »Peti v slovenščini je bil izziv, drži, a smo dobili toliko pohval z vseh strani že v studiu, da smo res lahko peli le s srcem, brez strahu in treme. Navdušeni smo nad profesionalnostjo Natalije in njene ekipe. Ljudje v Sloveniji, ki so pesem že slišali, so bili presenečeni in veseli, da so hrvaški glasbeniki posneli pesem v slovenščini.« Pevec zasedbe Marino je hvaležen, da je imel priložnost sodelovati z eno izmed največjih izvajalk pri nas: »Natalija je krasen interpret in čudovit človek. Bilo mi je v čast sodelovati z njo. Nisem vedel, da je slovenščina lahko tako speven jezik. Veselim se novih projektov. Zagotovo še ponovimo.« Čaša vina je že v radijskem etru in glede na odzive bo to plesna uspešnica, ki bo le nadgradila uspeh zadnjega Natalijinega hita V srce, ki je tudi po štirih mesecih in več kot milijon ogledih videospota na youtubu še vedno ena najbolj predvajanih skladb.

Tibor Golob
Poletno razpoložena Natalija Verboten.

Menart
Fantje iz skupine Best so nad sodelovanjem z Natalijo navdušeni.

Tibor Golob
Postavnega pevca skupine Best, Marina, dame obožujejo.