Ena najbolj razvpitih zakoncev britanske monarhije, Sarah Ferguson in princ Andrew, sta se poročila leta 1986 in se deset let kasneje tudi uradno ločila.

Povezana s škandali, podkupninami in razuzdanim kraljevim življenjem je vojvodinja Yorška postala izobčenka britanske kraljeve družine, dokler ni letos znova vstopila na dvor, saj je menda tam spet dobrodošla, še vedno velja tudi za kraljičino ljubljenko. Prav zato so čedalje glasnejše govorice, da sta nekdanja zakonca očitno rešila vse spore, obnovila prijateljstvo in znova zaiskrila ljubezen, in tako naj bi se na britanskem dvoru kmalu zgodila nova poroka. Govorice o vnovični poroki nekdanjih zakoncev je dodatno podžgala Sarah Ferguson sama, ko je na instagramu objavila skupno fotografijo z Andrewom, na kateri nosi pregrešno drag nakit, ki ji ga je za poročni dan podarila kraljica Elizabeta II.

IZDAL JU JE NAKIT

Vojvodinja Yorška, znana tudi kot Fergie, je diamantno ogrlico in uhane nosila v začetku julija, ko je je zapuščala sloviti hotel Claridge's v Mayfairu. Diamantni nakit je vreden okoli 450 tisoč evrov, sestavljajo pa ga ogrlica, zapestnica in par uhanov. »Ta nakit ima posebno zgodbo, saj so ji ga leta 1996 na potovanju ukradli med prenašanjem prtljage, služabnika, ki ga je ukradel, pa so kasneje dobili agenti FBI in vojvodinji Yorški nakit vrnili. Gre za platinast nakit, posut z velikimi in malimi belimi diamanti,« je pojasnil znani britanski draguljar Grant Mobley. Novice o vnovični poroki nekdanja zakonca medijem nista ne potrdila ne zanikala, piko na i pa dodajajo rezultati javnomnenjske raziskave, v kateri 97 odstotkov Britancev pravi, da se bosta Sarah in Andrew zagotovo spet, že drugič poročila.

sarah nakit
Profimedia
To je pregrešno drag nakit, vreden 450 tisoč evrov.

sarah danes
Profimedia
Pred dnevi je spet nosila poročni nakit in s tem dodatno podžgala govorice o ponovni poroki.