SREČNICA

Nekdanja pevka Atomik Harmonik je vendarle zanosila

N.S.
17. 7. 2019, 20.05
Deli članek:

Le kdo se ne spomni prsate plavolaske, ki je skupaj s Špelo Grošelj osvajala srca Slovencev v skupini Atomik Harmonik? No, prav ta Špelca zdaj pričakuje prvega otroka.

Facebook
Špela in Žiga bosta decembra prvič zibala.

Nekdanja članica megauspešne skupine Atomik Harmonik, Špela Pavlin (nekoč Kleinlercher) in njen partner Žiga sta si že nekaj let želela postati starša in želja se jima bo decembra letos tudi uresničila.

Po številnih zvezdniških otrocih, ki so letos že prijokali na svet, je zdaj veselo novico, da pričakuje naraščaj, sporočila tudi nekdanja »seks bomba« Špelca Pavlin. Nekdanja pevka, ki se je kasneje preizkusila tudi kot radijska voditeljica, že nekaj let s svojim partnerjem Žigom živi na Češkem, kjer on igra hokej. Kot sta zapisala na družbenih omrežjih, si želita predvsem, da bi bil otročiček zdrav, saj sta si že dolgo želela postati starša. Glede otrokovega spola še nista popolnoma prepričana, saj pravita, da je še nekoliko prezgodaj, vsekakor pa bosta enako vesela, pa če bo fantek ali punčka. Zakonca Pavlin sta za veselo novico prejela že številne čestitke, med drugim tudi od nekaterih znanih obrazov, ki so veseli, da se jima je uresničila dolgoletna želja po naraščaju.