Podobna očetu

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna tragično preminulemu očetu

R.T.
16. 7. 2019, 14.04
Posodobljeno: 16. 7. 2019, 14.04
Deli članek:

Ko je ameriški igralec Paul Walker, ki je zaslovel v filmih »Hitri in Drzni«, umrl v hudi prometni nesreči leta 2013, je imela njegova hčerka zgolj 14 let. Oboževalci pa izpostavljajo, da je Meadow vedno bolj podobna očetu.

Instagram (osebni profil)
Nekateri sledilci in sledilke so pod objavo komentirali, da je podobna očetu.

20-letna hči preminulega Paula Walkerja je pred več kot letom dni deaktivirala svoje uporabniške račune na družbenih omrežjih. Sedaj pa je več kot milijon sledilcev in sledilk presenetila z novo fotografijo. Oboževalci so njenemu videzu namenili zgolj besede hvale. »Prekrasna si«, »imaš očetove oči«, »podobna si Paulu«, so zgolj nekateri od komentarjev pod objavo. Meadow je sicer že kot 18-letnica podpisala pogodbo z ugledno modno agencijo Woman Management, pod okriljem katere delajo številne znane manekenke.

Spomnimo:

Profimedia
Vse, kar je ostalo od porscheja.

Meadow Walker je brez očeta ostala 13. novembra 2013, ko se je ta med vračanjem z dobrodelne prireditve z avtomobilom Porsche Carrera GT zaletel v telegrafski drog. Meadow je dve leti po nesreči vložila tožbo proti nemškemu proizvajalcu vozil Porsche. Podjetje je namreč krivila za smrt njenega očeta.