Rdeča preproga

Se je Meghan kolcalo po starih igralskih časih?

N.S.
16. 7. 2019, 20.30
Posodobljeno: 16. 7. 2019, 21.45
Deli članek:

Medtem ko se je Meghan Markle kot nekdanja hollywoodska igralka v preteklih letih že večkrat sprehodila po rdeči preprogi, pa se je tokrat po njej prvič sprehodila kot članica britanske kraljeve družine.

Profimedia
Meghan in Beyonce.

Vojvodinja Susseška Meghan Markle in britanski princ Harry sta se minuli vikend sprehodila po rdeči preprogi težko pričakovanega animiranega filma Levji kralj, ki se je po 25 letih vrnil na filmska platna.

Novopečena starša dvomesečnega fantka Archieja Harrisona sta tako za en večer svojega provorojenca prepustila v varstvo varušk in si privoščila glamurozen večer v družbi številnih zvezdnikov, med drugim tudi pevke Beyonce, ki v filmu posoja glas eni od junakinj, in Jay Z-ja.

Profimedia
Vojvodinja in vojvoda Susseški sta se imenitno zabavala.

ZASENČILA JE VSE

Susseška vojvodinja se je londonske premiere udeležila v elegantni črni obleki, ki je delo modnega oblikovalca Jasona Wuja. Obleka je imela prosojne rokave, Meghan pa jo je kombinirala s salonarji Aquazzura in torbico Gucci. Medtem pa je bil princ Harry za spremembo videti odlično v klasičnem črnem smokingu. Mnogi modni kritiki pravijo, da sta oba zadela v polno in da sta zasijala kot prava svetovna zvezdnika. Eden izmed spletnih komentarjev se celo glasi: »Na rdeči preprogi se ji je zagotovo malo kolcalo po starih časih, ko je bila še hollywoodska igralka.«

Profimedia
Meghan se je razveselila tudi Eltona Johna.

SPET V POLNEM ZAGONU

Očitno je porodniški dopust za Meghan že končan, saj se vojvodinja zadnje čase udeležuje dogodkov kot po tekočem traku. Samo minuli vikend je dvakrat obiskala sloviti teniški turnir Wimbeldon, enkrat s prijateljicami in enkrat s Kate Middleton, kjer so bile seveda vsakič vse oči in fotoaparati uperjeni v prelepo vojvodinjo Susseško.

Profimedia
Harry in Meghan sta blestela na filmski rdeči preprogi.

Profimedia
Kraljeva zakonca v družbi Beyonce in Jay-Z-ja