Tereza Poljanič

Mladenka v poletje s še več zdrave hrane

N.S.
17. 7. 2019, 06.53
Posodobljeno: 17. 7. 2019, 06.53
Deli članek:

Tereza Poljanič je obraz priljubljene kuharske oddaje Zdravo, Tereza! in strokovnjakinja za zdravo presno-vegansko prehrano, ki vedno znova rada ozavešča ljudi o zdravi prehrani in jim ponuja številne recepte.

PR
Terezin žar

Ko se bliža čas zabavnih poletnih piknikov, je tudi pravi trenutek, da preizkusimo nekaj unikatnega, predvsem pa slastnega.

In prav Tereza si neprestano prizadeva, da vedno znova ponudi novosti na tem področju; že večkrat se je predstavila s svojimi izdelki, za katere je dobila tudi nagrade za inovacije. »Linija Tereza’s Choice je na policah zdaj že eno leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še tri vrste žar izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa se lahko pohvalita z nazivom najbolj inovativno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko,« je povedala ponosna Tereza, ki je pojasnila tudi, zakaj se je iz sveta malih zaslonov podala še v svet prehrambnih izdelkov. »Ljudem želim pokazati, da priprava zdrave hrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je preprosta in v njej lahko uživa čisto vsak,« pravi in dodaja, da prisega na priročnost, saj se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

Dan Ax
Tereza že vrsto let v oddaji Zdravo, Tereza! ozavešča o zdravi presno-veganski prehrani in ponuja številne recepte.