Zavidanja vredne obline

FOTO: Je to nova Kim Kardashian?

R.T.
15. 7. 2019, 13.24
Posodobljeno: 15. 7. 2019, 13.25
Deli članek:

24-letna Demi Rose ima na družbenem omrežju Instagram nekaj manj kot 10 milijonov sledilcev in sledilk, mnogi pa ji pravijo tudi nova Kim Kardashian.

Instagram (osebni profil)
Demi Rose

Britanka iz Birminghama je na račun svojih oblin dobila številne oboževalce. Svojo kariero modela za spodnje perilo je začela, potem ko se je preselila v Združene države Amerike, nastopila pa je tudi v nekaj videospotih.

24-letnica pogosto pozira v majhnem bikiniju in s tem razveseljuje oboževalce in oboževalke. Mnogi komentirajo, da je prav ona dvojnica Kim Kardashian. To pa ni edina povezava s klanom Kardashian. Demi naj bi bila pred leti v romantičnem razmerju z nekdanjim partnerjem Kylie Jenner; njeno srce naj bi namreč takrat ogrel raper Tyga

Kljub zavidanja vrednim oblinam, Britanka sledi strogi dieti. Na dan fotografiranja za blagovno znamko kopalk je potarnala: "Danes sem pojedla zgolj oreščke, slabo se počutim, ker imajo veliko maščob.  Moje telo hitro pridobi dodatne kilograme". Dodala je, da rojstnodnevni torti reče ne, svojega dietnega režima pa se drži tudi na potovanjih.