KRALJEVO DRUŽENJE

Meghan in Kate sta se ves čas smejali kot zelo dobri prijateljici

N.S.
16. 7. 2019, 06.50
Posodobljeno: 16. 7. 2019, 12.44
Deli članek:

Potem ko si je Meghan Markle teniški turnir en dan ogledala v družbi prijateljic, sta ji minuli vikend družbo v kraljevi loži v Wimbledonu delali vojvodinja Cambriška Kate Middleton in njena sestra Pippa.

Profimedia
Kate, Meghan in Pippa so se ves čas zabavale in smejale.

Očitno nikoli ne bo čisto znana resnica o odnosu med vojvodinjama Kate Middleton in Meghan Markle. Enkrat sta na smrt skregani, drugič najboljši prijateljici. Vsaj tako poročajo britanski mediji. Če je bilo še na dan krsta malega Archieja rečeno, da sta med sabo sprti in da sta si umetne nasmehe na obraz nadeli samo zaradi skupinskih fotografij, je bila minuli vikend ta teorija obrnjena na glavo. Vojvodinja Susseška in vojvodinja Cambriška sta namreč prispeli v Wimbledon, kjer sta si ogledali teniški turnir med Sereno Williams in Romunko Simono Halep, ki je na koncu zmagala in osvojila Wimbledon. Njuno druženje je očitno postalo vsakoletni dogodek, saj sta teniški turnir skupaj obiskali že lani. 

Profimedia
V resnici se Kate in Meghan več kot odlično razumeta.

Kaj se govori?
V Wimbledon sta Meghan in Kate prispeli ločeno, saj je slednja prišla nekaj ur prej in si v klubu privoščila kosilo v družbi ostalih članov kluba, tik pred začetkom turnirja pa se ji je pridružila Meghan, ki je v oblačilih prestižne znamke Hugo Boss zasijala kot prava zvezda, na obrazu pa je nosila velika sončna očala, s čimer je želela vsaj malo omiliti pozornost vseh, ki je je bila deležna. Kate pa je zasijala v prekrasni zeleni obleki modne hiše Dolce & Gabbana. V kraljevi loži se jima je kasneje pridružila tudi Katina sestra Pippa Middleton, ki je sedela poleg Meghan. Vsa tri dekleta so bila vidno dobre volje in med vojvodinjama ni bilo nobenih sledi o kakršnikoli napetosti ali prepirih.

Profimedia
Meghan in Pippa sta kar naprej pokali šale.