POSTAVNE

FOTO: Slovenske zvezdnice uživajo v bikinkah

E.J.
13. 7. 2019, 19.55
Deli članek:

Naše estradnice so to poletje večinoma delavne in si za dopust na morju utrgajo le nekaj dni. Takrat se rade nastavijo soncu in fotografom ter pokažejo svoje obline.

Osebni arhiv
Mladostna igralka je na morju praznovala svoj 47. rojstni dan. Požela je morje čestitk, da je videti kot najstnica.

Lepo pevko Nino Donelli (21) smo ujeli ob slovenskem morju, kamor rada skoči za nekaj dni, kadar ne nastopa. »Na daljši dopust se vsako leto običajno odpravim januarja, med poletjem pa vedno delam in si zaradi obveznosti lahko privoščim kakšen dan za oddih,« razlaga Nina. »Ravno sem si privoščila dva dni za oddih, odpravila sem se našo obalo, saj imamo v marini privezan čoln. Tokrat sem s seboj vzela prijateljico Samanto, s katero se super zabavava.«

agencija Ekskluzivno
Enaindvajsetletna pevka Nina Donelli med poletjem najraje za dan ali dva skoči na slovensko obalo, kjer uživa v družbi prijateljic na čolnu.

Rojstni dan na morju

Igralka Tina Gorenjak, ki nas je navduševala v plesnem šovu, pa je na morskem oddihu praznovala svoj 47. rojstni dan in navdušila s svojo postavo. »Vsak dan 10 minut telovadim, hodim na sprehode in si pripravljam zdravo hrano,« opiše svojo skrb za vitko telo mama najstnice. »Tudi moje delo je takšno, da sem stalno v gibanju in se ne zasedim,« še pravi Tina, ki svoj videz pripisuje tudi meditaciji, ki jo redno izvaja.

Osebni arhiv
Mladostna mamica Tanja je prav tako v bikinkah proslavila svoj 37. rojstni dan.

Deset let manj, 37. rojstni dan, je prav tako v kopalkah praznovala tudi Tanja Žagar, ki si je utrgala nekaj časa za obisk plaže, za daljši dopust pa še ne bo časa, saj ima koledar nastopov kar poln. »S plesom sem uspela preoblikovati telo po nosečnosti, saj prej nisem nič telovadila,« o svoji mladostni postavi pove Tanja.

Osebni arhiv
Energična Prekmurka Nika Zorjan je obiskala Sardinijo, nato pa se je odpravila na otok Krk, kjer je posnela videospot za svojo zadnjo pesem.

Nika Zorjan (26) se je nazadnje sončila na otoku Krku, kjer je končala snemanje zadnjega videospota, še prej pa je obiskala Sardinijo.

Osebni arhiv
Ayla, kot jo kličejo na Hrvaškem, poletja preživlja v Dalmaciji, kamor rada povabi tudi svoje prijatelje, saj ima hišo v obmorskem kraju.

Pevka Alya (36) pa uživa v Dalmaciji, kjer si je zgradila hišo in kjer preživi skoraj polovico leta. Seksi pevka, ki obožuje morje in sproščene ljudi, pravi le: »Življenje je boljše v bikinkah!«