DOPUSTNIŠKO

Sladko poletje prelepe igralke

A.C.
13. 7. 2019, 07.50
Deli članek:

Iva Krajnc Bagola zna življenje zajemati z veliko žlico. Ker skozi vse leto pridno dela, vsakič znova komaj čaka zasluženi dopust. Letošnji je še posebej lep, saj sta z možem Aljošo Bagolo v Grčiji praznovala obletnico.

Osebni arhiv
Iva zna trdo delati, pa tudi uživati.

Igralka je konec junija nastopila še na gledališkem festivalu v Umagu, nato pa je z možem Aljošo Bagolo in njuno hčerko Sofio spakirala kovčke in se odpravila na zasluženi dopust v Grčijo.

»Sem srečna ženska in lepo mi bo tudi v letošnjem poletju. Malo bom delala, malo pa uživala. Letos se bomo potepali skoraj cel mesec, česar smo se zelo veselili. Še posebej hčerka Sofia, ki kar ni mogla pričakati morja,« je povedala Iva, ki ima v prelepi antični deželi tudi razlog za veselje.

Osebni arhiv
Iva Krajnc Bagola in njen mož Aljoša te dni v Grčiji praznujeta tudi obletnico poroke.

Z Aljošo te dni praznujeta deseto obletnico njune ljubezni in tretjo poroke. Tudi po vseh teh letih sta neskončno zaljubljena in povezana. Seveda pa bosta jubilej dostojno proslavila in si privoščila kup grških specialitet. Njune počitnice bodo minile, kot bi mignil, nato pa bo kot za večino igralcev poletje tudi delovno, saj proste dneve v gledališču izkoristijo za razna snemanja. »Moj avgust bo že nekoliko bolj delovno obarvan, a še vedno v počitniškem duhu. Konec avgusta se vračam na vaje v Mestno gledališče ljubljansko, za novo predstavo, Dragi, doma sem, ki bo doživela premiero 20. 9.,« je še povedala igralka.