GOREČE SOLZE IN LETENJE

FOTO: Poskočni muzikanti snemali v Bohinju

E.J.
11. 7. 2019, 20.50
Deli članek:

Poskočni muzikanti so izdali novo pesem Zagorijo solze, potem pa bodo izkoristili 13 dni oddiha pred novimi glasbenimi in televizijskimi izzivi.

Osebni arhiv
Za snemanje so izbrali Bohinj, saj so vsi Poskočni muzikanti kar malo zaljubljeni v ta slovenski biser.

Poskočni muzikanti so na Radiu Aktual predstavili svojo novo pesem z naslovom Zagorijo solze. Besedilo je napisal znani pevec in pisec besedil Rok Lunaček, ki se je prav tako oglasil na radiu in izrazil podporo Poskočnim muzikantom.

Osebni arhiv
»Zagorijo solze, ko te vidim, vse bi dal za eno noč s teboj,« je del refrena nove pesmi.

Njihov pevec Dejan Krajnc pa je o novi pesmi povedal: »S to pesmijo se je najino sodelovanje z Rokom začelo. Sicer sva že prej sodelovala pri nekaterih drugih projektih, a tokrat je Rok prvič tudi avtor besedila za Poskočne.« Videospot so snemali v Bohinju. »Meni in Poskočnim je Bohinj najlepši kraj v Sloveniji, zato smo ga izbrali za novi videospot. Prvi del spota ima tako lepo kuliso Bohinja, studijski del pa smo snemali v Murski Soboti, kjer mi na licu zagori solza in tudi poletim,« je opisal Dejan.

Osebni arhiv
Glavno žensko vlogo v videospotu je imela Lea Slapar. Z Dejanom sta imela na snemanju očitno zelo dobro kemijo ...

In kaj sporoča pesem Zagorijo solze? »Vsak naj si jo predstavlja po svoje, a rekel bi le tole: partnerja iščite tako dolgo, dokler ne najdete pravega, a ob tem nikoli ne pozabite na prijatelje. Le pravi ostanejo do konca življenja.«

Osebni arhiv
Letenje je bila zabavna izkušnja med snemanjem videospota v studiu, pravi Dejan Krajnc, pevec ansambla.

PO POČITNICAH NAZAJ V STUDIO

»Imamo 13 dni dopusta, a smo se vseeno oglasili še na Aktualu, da ponesemo svojo glasbo čim dlje,« je povedal Dejan o poletnih načrtih. »Vsak od nas bo za kakšen dan odšel na morje. Jaz sem že bil dva dni v Bohinju, zdaj odhajam v Logarsko dolino, v petek pa poletim za teden dni v Grčijo.« In veselo razpoložen nam je postregel s še eno lepo novico: »Jeseni se znova vračamo kot hišni ansambel v oddajo Slovenski pozdrav na TV Slovenija. Do zdaj smo posneli že več kot 150 oddaj in zelo se veselimo novega sodelovanja z Andrejem Hoferjem, Blažem Švabom in Darjo Gajšek.«