KONEC

Eros se ločuje od svoje manekenke

N.S.
10. 7. 2019, 19.05
Posodobljeno: 11. 7. 2019, 09.23
Deli članek:

Po petih letih zakona in desetih letih zveze se priljubljeni zvezdnik Eros Ramazzotti in njegova 24 let mlajša žena, sicer manekenka, ločujeta.

Profimedia
Novica je verjetno razveselila vse oboževalke, saj Eros velja za enega najbolj seksi moških na svetu.

Slavna zakonca sta novico sporočila prek svojega tiskovnega predstavnika, hkrati pa prosita za zasebnost in medije pozivata, da se ne vmešavajo v ločitev.

»Najin odnos ostaja prijateljski in ljubezen, ki sva si jo vsa leta delila, je še vedno tu. Spoštujeva se in javnost prosiva, da spoštuje najino zasebnost,« je par povedal za italijanske medije. Petinpetdesetletni Eros Ramazzotti in 31-letna Marica Pellegrinelli se namreč po petih letih zakona in desetih letih zveze ločujeta. Eros in Marcia sta se poročila junija 2014, skupaj pa imata sedemletno hčerko Raffaelo Mario in štiriletnega sina Gabrija Tulija. Novica o nenadni ločitvi je šokirala vse, saj so vsi menili, da Eros manekenko nosi po rokah. »To je bilo čudovitih deset let. Skupaj sva ustvarila čudovito družino in bili smo izjemno srečni. Pomirjena sva in to je odločitev obeh. Najin odnos ostaja prijateljski,« sta povedala in dodala, da prosita za zasebnost, predvsem zaradi njunih otrok, za katera je to obdobje še posebej stresno. Par so italijanski mediji in paparaci večkrat videli, kako si v javnosti izkazuje nežnosti.