SOLZE V ETRU

Radijska voditeljica o gostu, ki jo je spravil v jok

E.J.
9. 7. 2019, 20.45
Deli članek:

V tej sezoni je radijski voditeljici na Radiu 2 Evi Cimbola najbolj ostal v spominu intervju z mojstrom tatujev, ko se je tudi sama pošteno zjokala v eter.

Osebni arhiv
Eva s partnerjem Primožem Jeretino, s katerim si rada vzameta kakšen večer samo zase.

Eva Cimbola velja za eno bolj urejenih radijskih voditeljic pri nas. Priznava, da redno hodi na podaljševanje trepalnic, saj potem ne potrebuje ličil in urejanja nohtov.

Eva Cimbola skupaj z Robertom Pečnikom - Pečom skrbi za zabavne dopoldneve na Radiu 2. Pred kakšnim letom se je vrnila s porodniškega dopusta in znova sedla pred mikrofon, kjer poslušalcem ponujata vsega po malem, kot v smehu pove Eva. »Od luštnih vsebin, pogovorov z gosti kot tudi najljubših hitov naših poslušalcev. Meni osebno je v tej sezoni najbolj v spominu ostal gost, ki se je v najini oddaji zlomil in se zjokal. Mario Bijelič, mojster tatujev, je bil pri naju in zanj sva pripravila posebna presenečenja. Posnela sva njegovo družino, brata, nečaka in na koncu še njegovo mamo, ki je povedala, kako poseben je in kaj vse mu želi. In ker Mariu družina res ogromno pomeni, ni mogel zadrževati solz. In na koncu sem jokala tudi sama. Res je bil odličen intervju, nabit s čustvi,« pravi Eva s solznimi očmi.

STRAN OD VRVEŽA IN PROMENAD

Eva pravi, da skrbi zase s telovadbo in prehrano. »Obožujem bogato obložene solate, lubenice in sladoled. In poskušam biti aktivna skozi vse leto.

Eva je pred kakšnim letom prišla s porodniškega dopusta – s partnerjem Primožem imata doma zdaj dvoletno hčerko Ronjo. Ko jo vprašam, ali prepozna njen glas po radiu, odgovori: »Ronja me zdaj že prepozna po radiu in Tanja, ki jo čuva v času moje odsotnosti, pravi, da vedno začne govoriti o, mami, mami. Je pa zanimivo, da isto reče, ko sliši Peča,« se glasno zasmeje. Konec meseca načrtuje dopust, ki pa mora biti predvsem – miren. »Zame in mojo družino je pravi oddih stran od vrveža in ’promenad’. Ker je med letom toliko vsega, se mi takrat res prileže mir. Glede dopusta sem zelo nezahtevna. Dajte mi lepo, čisto morje in moje najbližje,« razlaga Eva. »Največ mi pomenijo ti mali trenutki sreče in zanje res ne potrebujem veliko. Sploh pa nikoli ne bi glavnega dopusta preživela nekje v gneči in na kakšnih fensi lokacijah, kjer je zelo pomembno, kako si oblečen in kako si videti. Veliko bolj so mi za glavni oddih všeč samotne plaže, brez ličil in podobnih zadev. Na prej omenjene lokacije pa se z veseljem odpravim za kakšen podaljšan vikend, če je to mogoče. Nekaj dni in imam dovolj,« pravi Eva.