Presenečenje

Športniki so jima pripravili sprejem in pripravili presenečenje za Archieja

N. S.
4. 7. 2019, 06.55
Deli članek:

Da se bo princ Harry udeležil prve tekme poklicne lige bejzbola v Londonu, je bilo znano že nekaj časa. Nihče pa ni pričakoval, da bo z njim prišla tudi soproga Meghan Markle.

Profimedia
Harry in Meghan sta uživala v družbi ameriških igralcev bejzbola.

Kraljevi par se je v začetku tedna udeležil slovite bejzbolske tekme med New York Yankees in Red Soxi iz Bostona, ki je prvič v zgodovini potekala v Londonu.

Za princa Harryja se je ves čas vedelo, da se bo uradno udeležil tekme, Meghan Markle pa je presenetila, saj je nihče ni napovedal. Znano je namreč, da je kot Američanka velika ljubiteljica bejzbola, predvsem newyorških Yankeesov, zato se je zadnji hip odločila, da pride skupaj z možem na tekmo. Gre za njen drugi javni nastop, odkar je postala mamica.

Profimedia
S presenečenjem za Archieja so ji narisali širok nasmeh na obraz.

Vojvoda in vojvodinja sta se odpravila tudi v garderobe in pozdravila obe športni ekipi, ki sta imeli zanju tudi prav posebno presenečenje, kar je še posebej narisalo nasmeh na obraz lepi vojvodinji. Mali Archie je namreč dobil oblačila z imeni obeh ekip, Meghan pa je bila nad njimi vidno navdušena. »Tako prisrčno je bilo vse skupaj, in kot je razvidno, sta Harry in Meghan resnično iskreno uživala v srečanju z ameriškimi športniki,« je povedal vir iz garderobe, ki je o kraljevem paru za medije imel povedati same lepe stvari.