Novo presenečenje

Damjan Murko: »Izvolite, lahko me srkate dan in noč!«

N.S.
3. 7. 2019, 20.48
Deli članek:

Eden in edini Damjan Murko, ki velja za najboljšega samopromotorja pri nas, je v tem, kar počne, še zmeraj številka ena! Zdaj je presenetil z novim presenečenjem.

Uroš Apostolovič – Apo
Po tradicionalnih koledarjih, ki jih pevec razproda, se je zdaj lotil novega podviga.

Vedno iznajdljivi in originalni Damjan Murko je že večkrat dokazal, da mu idej očitno ne zmanjka, in iz leta v leto kaže, da ga nič ne zmoti na njegovi poti do cilja.

Po tradicionalnih koledarjih, ki jih pevec vsako leto razproda, se je zdaj lotil novega podviga. Odslej lahko namreč zaspite in se zbujate z njim, vsaj tako je napisal na svoj novi izdelek, dodal pa še: »Posrkaj me!« Slavček je namreč prepričan, da se bodo njegove nove skodelice, ob katerih lahko vsako jutro in večer posameznik pomisli nanj, prodajale za med.

Uroš Apostolovič – Apo
Verjame, da si Slovenci želijo biti z njim zjutraj in zvečer.

Mnogi so prepričani, da je Damjan Murko lik, ki živi v zavesti slehernega Slovenca, da je po več kot petnajstih letih na sceni še kako živ in nič ne kaže, da bi ga ljudje pozabili. »Ne mečem si peska v oči, zavedam se svojih kvalitet in sposobnosti ljudi ne pustiti ravnodušnih. Veliko oboževalcev me na nastopih sprašuje, kdaj bo kakšen izdelek na voljo, da ne bi čakali na konec leta, ko bodo spet na voljo zdaj že tradicionalni koledarji. Priznam, veliko sem razmišljal, kaj ponuditi ljudem, ki so željni kruha in iger ... Ideja ni zrasla na mojem zelniku iznenada, temveč je zorela v meni kar dve leti, preden smo jo s podjetjem Moja šalčka realizirali,« je pojasnil podjetni Murko, ki pravi, da je njegov izdelek vrhunski, kaj pa drugega. »Šalčke so izjemno kvalitetne; nismo si dovolili napak ali amaterstva, ki ga jaz v našem poslu sploh ne priznavam. Verjamem, da bo odslej ob jutrih in večerih pa tudi na pisarniških pisalnih mizah ter ob malicah moja šalčka nepogrešljiva. Drugega vam ne preostane, kot da me posrkate!« je v smehu zaključil slavček.