KOMPLIKACIJE

Najti varuško za sina je očitno zahteven izziv

N.S.
3. 7. 2019, 06.55
Deli članek:

Od virov z britanskega dvora so prišle nove sočne informacijo o Harryju in Meghan, saj naj bi imela težave pri iskanju primerne varuške za svojega dvomesečnega sina Archieja Harrisona. Menda sta zamenjala že tri in očitno še kar ne najdeta prave.

Profimedia
Harry in Meghan želita za svojega sina le najboljše, tudi varuško.

Kraljevi dojenček Archie Harrison je star komaj dva meseca, a je očitno že izkusil kar nekaj menjav osebja.

Številni britanski mediji namreč pišejo o tem, kako zelo zahtevna sta Susseška vojvodinja Meghan Markle in princ Harry, in na dan so prišle sočne informacije, da naj bi imela kar nekaj težav pri iskanju prave varuške in do zdaj naj bi zamenjala že tri. »Imela sta že tri varuške, a z nobeno nista bila zadovoljna. To seveda ne pomeni, da so njuna merila glede varuške previsoka, saj vsak, ki ima otroka, ve, kako zelo zahteven izziv je najti pravo varuško, ki ji zaupaš svoj največji zaklad,« je povedal vir z britanskega dvora. Zanimivo, da je Meghan in Harryja od poroke zapustilo že več zaposlenih – med drugim tudi osebna asistentka, varnostnik in osebna tajnica.

Profimedia
Varuška pa mora biti pripravljena potovati, saj se kraljeva družina jeseni odpravlja na prvo večjo turnejo v Južno Afriko.

Zahteve kraljevega para

V začetku junija so britanski mediji poročali, da naj bi kraljevi par zaposlil varuško, ki je morala podpisati kar nekaj papirologije ob zaposlitvi. Med drugim seveda tudi pogodbo, ki ji preprečuje kakršnokoli deljenje zasebnih informacij z mediji in javnostjo. Varuška pa mora biti pripravljena potovati, saj se kraljeva družina jeseni odpravlja na prvo večjo turnejo v Južno Afriko. »Zahteve se mnogokrat spreminjajo glede na stopnje otrokovega razvoja. Prva varuška je bila nočna varuška,« je še dodal vir z dvora. Pred rojstvom malega Archieja se je na veliko govorilo, da naj bi Meghan in Harry želela kot varuško zaposliti kar moškega, ki bi moral povrhu vsega imeti tudi ameriško državljanstvo. A očitno se to za zdaj še ni zgodilo, saj so vse tri dozdajšnje varuške bile Britanke. Na to, ali bosta končno uspela najti pravo varuško ali ne, pa bo treba še počakati, saj slavna zakonca z javnostjo ne delita skoraj nobene informacije iz zasebnega življenja, sploh glede sina Archieja. 

Profimedia
Meghan so v zadnjem letu med drugim zapustili tudi osebna asistentka, varnostnik in osebna tajnica.