NENAVADNO

Meghan si je omislila čisto nov zaročni prstan

N.S.
2. 7. 2019, 06.45
Deli članek:

Slavna vojvodinja Susseška se je pred kratkim udeležila svojega prvega družabnega dogodka po rojstvu sina Archieja, kjer so le redki opazili zelo zanimivo spremembo.

Profimedia
Harry in Meghan sta takole paradirala na dogodku, da nihče ni opazil novega prstana.

Meghanin zaročni prstan je, odkar ga je v javnosti nosila zadnjič pred rojstvom sina Archieja, prejel nekaj novih diamantov in je zdaj še bolj bleščeč in še bolj kraljevski. Meghan je svoj nadgrajeni zaročni prstan javnosti pokazala na rojstnodnevni proslavi britanske kraljice Elizabete, ki sta se je s princem Harryjem udeležila v začetku tega meseca. A ker je bil to prvi kraljevi dogodek, ki se ga je vojvodinja udeležila po rojstvu sina Archieja, seveda nihče ni bil pozoren na njen prstan in na to, koliko diamantov ga krasi. 

Profimedia
Na poroki je nosila še staro različico prstana.

Še dražji kot prej

Med prvotnim in sedanjim prstanom je kar nekaj razlik. In sicer je Meghan zlati obroček zamenjala s tanjšim srebrnim, ki ga krasijo majhni diamanti. Ali gre za povsem nov zaročni prstan ali nadgradnjo starega, ni znano, prav tako ne, zakaj bi ga Meghan spreminjala. A glede na to, da med nosečnostjo prsti radi otečejo zaradi zadrževanja vode v telesu, ji je morda prvotni preprosto postal premajhen. Kakorkoli že, tudi novi prstan je prečudovit in vojvodinji še kako pristaja, saj zna nositi diamante. 

Arhiv
Tako je videti novi prstan.