Poleti ne bo dopusta

Saša Lendero razkrila, kako je stopila odvečne kilograme

E.J.
1. 7. 2019, 20.15
Deli članek:

Saša Lendero je pri svojih 45 letih videti fantastično in pred poletjem je izgubila še zadnje odvečne kilograme. Kako ji je uspelo?

Osebni arhiv
Saša se bo na dopust odpravila šele jeseni, tako pa se spominja preteklega poletja.

Glasbenica Saša Lendero (45) pravi, da v življenju ne načrtuje preveč, saj vesolje po navadi stvari obrne po svoje in je najbolje, da se temu preprosto prepusti. Po naporni pomladi, ko je vodila šov The biggest loser in posnela duet z Domnom Kumrom (35), je mislila, da si bo lahko privoščila malo oddiha. A je že zakopana v delo skupaj s svojim partnerjem Miho Hercogom (39), saj ustvarjata šlager uspešnice za nemški trg. »Moram reči, da je stanje prav obsedno, saj načrtujemo nove uspešnice in mrzlično ustvarjamo nove melodije,« pravi in dodaja: »Zame letos tako ne bo poletja, dopust si bom privoščila šele jeseni. Bomo pa seveda z Miho in hčerko Ario (10) medtem skočili kam za dan ali dva.« Pravi, da razmišljajo tudi, da bi si doma naredili bazen.

Marko Vavpotič / M24.si
Saši je najpomembnejša družina: na fotografiji s partnerjem Miho Hercogom in hčerko Ario.

Telovadi le doma

Saša pa je v zadnjem videospotu za pesem 100% pokazala zavidljivo vitko in privlačno postavo. Ob vprašanju, kako ji uspeva ostajati tako mladostna, se nasmehne in pove: »Res sem shujšala za tri kilograme in sem spet pri svoji idealni teži 50 kilogramov. No, ti kilogrami niso skopneli sami od sebe, ampak sem v to vložila kar nekaj truda. Nataša Gorenc, ki je bila trenerka v shujševalnem šovu, mi je namreč pripravila skupek vaj, ki pa jih delam kar sama doma. Jaz namreč nerada hodim od doma, zato mi tako ustreza, in moram reči, da so vaje zelo intenzivne. Prvič uporabljam tudi trenažer in moram priznati, da me je na začetku kar bolela zadnjica (smeh). Ponosna sem, da se vloženi trud tudi vidi.« Saša si je namreč leta 2006 na smučanju izpahnila koleno in se od takrat izogiba težjim telesnim vajam.

Osebni arhiv
Prvič v življenju se je Saša spravila na trenažer in izgubila odvečne kilograme.