Brez dopusta

Nina turnejo prekinila zaradi bolečin

Eva Jandl
29. 6. 2019, 21.00
Deli članek:

Mlada pevka Nina Donelli polni dvorane po sosednji Hrvaški, kjer nastopa tudi z največjimi legendami.

Marko Kroflič
Nina Donelli

Nina Donellli (21) ima kljub mladosti zavidljivo glasbeno kariero, saj lepa pevka vedno napolni dvorane tudi na sosednjem Hrvaškem. Po uspehu na CMC festivalu v Vodicah, kjer je Nina nastopila že četrtič in navdušila – mimogrede, Nina je do zdaj tudi edina Slovenka, ki je na tem največjem hrvaškem festivalu prejela nagrado –, si je pred kratkim delila oder z glasbeno legendo Draženom Zečićem v Varaždinu. Publika je Nino sprejela z bučnim aplavzem, Nina pa nam je zaupala, da jo je še posebej razveselilo, ko so vsi z njo in skupino Tarapana band peli njeno zadnjo pesem Genijalno.

Osebni arhiv
Na koncertu v Varaždinu si je Nina delila oder z legendo Draženom Zečićem; na fotografiji je tudi načelnik občine Božidar Novoselec.

Popularna pevka nam je še razkrila, da je njeno poletje letos delovno, saj je na koncertnih odrih ali promocijskih turnejah po Sloveniji in na Hrvaškem. »Vmes sem morala le za en teden prekiniti turnejo, saj sem imela hude bolečine hrbtenici in so mi zdravniki predpisali počitek,« je še povedala Nina, ki se zdaj počuti dobro, a si dopusta še ne more privoščiti. »Tako kot skoraj vsi grem poleti najraje na morje, ampak trenutno imam toliko obveznosti, da bo morje moralo še počakati. Sicer grem po navadi na dopust vsak januar, med poletjem pa skočim za dan ali dva na slovensko obalo,« nam je opisala svoje načrte za letošnje poletje.