Tarča obrekovanja

Meghan dobila svoj žaljivi satirični šov

N.S.
28. 6. 2019, 20.28
Deli članek:

Slavna vojvodinja Susseška Meghan Markle je spet tarča obrekovanja, saj so na britanski televiziji predvajali satirično oddajo, ki je v posmeh nekdanji igralki.

Profimedia
Animirana vojvodinja Meghan Markle v svoji rubriki odgovarja na vprašanja gledalcev.

Britanska nacionalna televizija BBC si bo nakopala nove tožbe, tako vsaj menijo poznavalci medijske scene, ki so pred dnevi doživeli premiero nove satirične oddaje, podobne, kakršna je slovenska oddaja Bučke.

Nova satirična oddaja Tonight with Vladimir Putin uporablja tehniko 3D-animacije in virtualne resničnosti, pri čemer prikazujejo ruskega predsednika kot voditelja pogovorne oddaje. V šovu ima svoj segment tudi animirana vojvodinja Meghan Markle, ki vodi svojo rubriko »Meghan Markle’s Royal Sparkle«, v njej pa odgovarja na vprašanja gledalcev, saj se virtualna Meghan želi približati ljudstvu.

Profimedia
Virtualna vojvodinja je precej žaljiva v svojih besedah. V prvi oddaji se je spravila nad Kate Middleton.

»V prvi oddaji se je kot nesramna in žaljiva igralka spravila tudi na Kate Middleton, ki si jo želi čim prej vreči iz Buckinghamske palače, hkrati pa promovira svoj instagram profil, da bi si pridobila še več sledilcev,« so zapisali ogorčeni kritiki, ki so novo satirično oddajo raztrgali. Tudi gledalci so slabo sprejeli šov, zato je zdaj vprašanje, koliko delov satirične oddaje bodo sploh posneli, saj je bila gledanost porazna, odzivi javnosti in kritikov pa še bolj.