Juhu, vroče in mokro poletje je končno tu

FOTO: Znane Slovenke se nastavljajo v kopalkah

Andreja Comino
28. 6. 2019, 20.05
Deli članek:

Čakali smo ga in komaj dočakali! Poletje namreč, vsi pa si želimo brezskrbnih dopustniških dni in oddiha. Ženske pa imajo še poseben izziv – kopalke. Komaj so čakale, da smuknejo v ta nepogrešljivi kos garderobe – tudi znane Slovenke.

Osebni arhiv
: Ajda Mlakar je bila v enodelnih kopalkah na obali videti kot morska deklica.

Kolikor ljudi, toliko okusov, pravi star slovenski pregovor. Ženske so še posebej izbirčne, ko gre za kopalke. Skrbno izbirajo takšne, ki poudarijo atribute in skrijejo pomanjkljivosti.

Radijska in televizijska voditeljica Ajda Mlakar je prava srečnica, ki je že zelo zgodaj letos smuknila v kopalke. Strastna popotnica je s partnerjem že spomladi uživala na Tajskem, kjer je vse leto prijetno toplo in primerno za kopanje. Pred kratkim je izkoristila prijetno s koristnim in s turisti odpotovala na Hrvaško, kjer je pritegovala poglede v enodelnih kopalkah.

ZAPELJIVA ŠPORTNA MAMA

Osebni arhiv
Simona Fabjan si je z leti odbojke izklesala telo.

Postavna svetlolaska Simona Fabjan je v športu dosegla, kar se je doseči dalo, in skupaj s starejšo sestro Eriko nizala uspehe v odbojki na mivki, ki velja za enega najbolj seksi športov, saj se tekmovalke za točke borijo v kopalkah. Ne glede na to, da je že nekaj časa »upokojena« in da je mama ljubke hčerke, ima Simona še vedno hudo zapeljivo postavo, ki jo seveda zna poudariti tudi s kopalkami.

ŽIVALSKO PRIVLAČNA HAJDI

Osebni arhiv
Hajdi Korošec prisega na živalske vzorce.

Celjanka je v otroških letih pela o ljubkem kužku, zelo rada pa ima tudi mačke. Oziroma potiske na tekstilu. Prava mačka je bila v enodelnih kopalkah z letos zelo modnim živalskim vzorcem. Tudi ona je srečnica, ki je kopalke oblekla že zelo zgodaj, saj je z možem in sinovoma veliko potovala in se seveda tudi kopala.

PERESNO LAHKA PATRICIJA

Osebni arhiv
Andrej Milutinović je ponosen na to, da je svoji Patriciji pomagal izklesati postavo.

Komentator v resničnostnem šovu o hujšanju Andrej Milutinović tudi sam piše zgodbo o uspehu, kako se iz grdega (debelega) račka spremeniti v orjaškega laboda. Uspelo mu je izgubiti veliko kilogramov, pridobiti mišice in težo tudi ohranjati. Njegova izvoljenka Patricija težav s kilogrami nima ravno zato, ker rada obiskuje fitnes, kjer sta se golobčka tudi spoznala. Nedavno sta svoji telesci v kopalkah nastavila soncu, pa tudi radovednim obiskovalcem plaže.