SIkona

FOTO: Razvpita vojvodinja je spet navdušila z legendarnim in smešnim priklonom

N.S.
26. 6. 2019, 20.20
Deli članek:

Po vseh škandalih, vzponih in padcih se je lansko leto Sarah Ferguson, vojvodinja Yorška, pri devetinpetdesetih vrnila v objem kraljeve družine. Vedno je znala pritegniti pozornost in to obvlada še zdaj.

Profimedia
Vedno se smeji na ves glas in se rada spakuje v javnosti.

Sarah Ferguson (59) je bila nekoč, ko se je leta 1986 poročila s kraljičinim tretjim otrokom, princem Andrewom, sveža sapica na britanskem dvoru.

Profimedia
Edina, ki ji ga je uspelo spraviti pred oltar in za 10 let v zakon, je bila radoživa Sarah Ferguson.

Vrsto let je bila najljubša snaha kraljice Elizabete II., Dianina najboljša prijateljica in najhujša tekmica, bila je polna življenja in smeha, nekaj časa najslavnejša rdečelaska na vsem svetu. In potem sta se z vojvodo razšla, tabloidi so jo zasovražili in ona je padala iz škandala v škandal. Pa je vedno znova vstala, si otresla prah in šla naprej. Še vedno je bila rdečelasa, samo nasmeh je počasi bledel.

Profimedia
Tudi za Diano in Sarah so govorili, da se ne preneseta, v resnici pa sta bili prijateljici.

Toda lani se je vojvodinja Yorška vrnila v objem kraljeve družine. Kraljica ji je očitno odpustila in princ Philip ne odkoraka več iz sobe, kadar vstopi slavna Fergie. Princ Harry jo je povabil na svojo poroko in njena mlajša hči Eugenie je imela kraljevsko poroko, čeprav je samo precej obskurna princeska.

Profimedia
Kraljica in njena družina sta Fergie očitno odpustili, saj je od lani spet zaželena na dvoru.

PRITEGNILA POZORNOST MEDIJEV

Sarah Margaret Ferguson je bila že kot deklica, kot pravijo njeni učitelji, brbotajoč lonček dobrovoljne energije in taka je še danes. Prav zato jo mediji obožujejo, saj vedno naredi nekaj, s čimer polni naslovnice medijev. Na nedavnem dogodku Royal Ascot je ob mimohodu kraljice ponovno izvedla svoj »znameniti poklon« najstarejši monarhinji in to naredila tako, da so bili vse kamere in fotoaparati uprti vanjo. Ni kaj, vidi se, da uživa življenje, nekateri celo pravijo, da je ves čas malo »pod gasom«, a dejstvo je, da je prav užitek gledati, kaj bo Fergie z nasmehom do ušes spet ušpičila.

Profimedia
Na nedavnem dogodku se je kraljici spet poklonila s svojim znamenitim in vpadljivim poklonom, ki je zdaj že legendaren.