NEVERJETNO

Meghan Markle ima sovražnike tudi v svoji kraljevi družini

N.S.
24. 6. 2019, 06.55
Posodobljeno: 24. 6. 2019, 06.55
Deli članek:

Meghan Markle zlobne govorice ne pridejo do živega, a zdaj je dobila nove udarce tudi znotraj svoje nove družine, na kraljevem dvoru, kjer ji zagotovo ni lahko.

Profimedia
Meghan gre nekomu na britanskem dvoru očitno zelo v nos, da na dan prihajajo same grde, verjetno izmišljene stvari o njej.

Pred dnevi je namreč na dan prišla informacija, da je Harryju dedek, princ Philip, pred poroko zabrusil, da se z igralkami zabava, ne pa poroči, tokrat pa si je nekdo na kraljevem dvoru privoščil še zlobnejšo opazko.

Čeprav svet za njuno romanco ve manj kot dve leti, sta Meghan Markle in princ Harry v tem času doživela in preživela že marsikaj. Začelo se je seveda s sledenjem na vsakem koraku, maja lani je sledila velika poroka, pogosto se je govorilo, da naj bi se Harry zaradi Meghan sprl s številnimi družinskimi člani, še posebej naj bi počilo prav med Meghan in Kate Middleton, posledično pa naj bi bila sprta tudi brata, torej princ Harry in princ William.

Profimedia
Si je grozni vzdevek Degree Wife (žena za samo en mandat) res izmislil zlobni princ Philip?

NAPADI Z VSEH STRANI

V času nosečnosti se je zanimanje za Meghan še okrepilo, ves čas pa se je morala soočati tudi s komentarji, da naj bi bila za debelimi zidovi kraljeve palače osorna in nesramna do zaposlenih, zaradi česar naj bi številni podali odpoved, prav tako so ji nadeli kar nekaj grdih vzdevkov, med drugim tudi »Hurikan Meghan« in »Naporna vojvodinja«. Zdaj pa so Meghan še bolj ponižali, saj naj bi ji en izmed članov kraljeve družine nadel vzdevek Degree Wife – žena za samo en mandat. S tem so želeli sporočiti, da bo Harry slej ko prej ugotovil, da Meghan ni prava zanj, in se od nje ločil. Britanski mediji ne želijo povedati, kateri član kraljeve družine se je domislil krutega vzdevka, šlo pa naj bi za starejšo osebo, za katero se ne ve, ali spada v ožji ali širši krog kraljeve družine, čeprav sumijo kar princa Philipa.