Kate Middleton

Je vojvodinja res noseča s svojim četrtim otrokom?

N.S.
21. 6. 2019, 20.05
Deli članek:

Da je vojvodinja Cambriška Kate Middleton (37) menda spet noseča, se govori že kar nekaj tednov, zdaj pa je sama s svojo opravo spet prilila olje na ogenj.

Profimedia
Sama je sprožila ugibanja, kot da bi želela, da vsi vidijo, da je noseča.

Kate Middleton te dni spet polni naslovnice britanskih medijev, saj naj bi bila spet v veselem pričakovanju.

Mnogi so prepričani, da bosta šla princ William (36) in Kate po poti kraljice Elizabete. »Zagotovo bosta imela še enega otroka. Kraljica ima štiri otroke in mislim, da bosta šla onadva po enaki poti,« je povedal vir z dvora. William in Kate sta namreč ponosna starša princa Georgea (5), princese Charlotte (4) in princa Louisa (1), vse bolj pa se zdi, da nameravata svojo družino še razširiti. Kate je pred nekaj meseci na enem od protokolarnih dogodkov v roke prijela malega dečka in dejala: »Prav zahoče se mi, da bi bila spet noseča.« Kasneje pa je ugibanja podžgala na enem od družabnih dogodkov, kjer se je ves čas držala za trebušček, zato so bili mnogi prepričani, da naj bi pod srcem že nosila novega člana kraljeve družine.

Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Cambriška imata že tri otroke.

NOVA KOST ZA GLODANJE

Pred dnevi pa je Kate na kraljevem dogodku Royal Ascot in na maši za angleški viteški red Order of the Garter medijem in oboževalcem vrgla novo kost. Pojavila se je v prečudoviti obleki, v kateri se je spet ves čas držala za trebušček, kot da bi namerno hotela sporočiti, da je v četrti nosečnosti. Govori se celo, da je kraljevi par iz vljudnosti počakal, da sta svet s sinom Archiejem zaznamovala Harry in Meghan, zdaj pa je čas, da se pozornost spet usmeri k njima. Ves svet zdaj čaka, da nosečnost uradno potrdi Buckinghamska palača ...

Profimedia
Vojvodinja pravi, da preprosto obožuje otroke.