Tara (ex karma)

Tara o vrnitvi na odre in družbenih omrežjih

S.D.
21. 6. 2019, 21.20
Deli članek:

Simpatična Istrijanka Tara je po petletnem premoru stopila na glasbene odre v družbi Ivana Zaka, s katerim je posnela duet za njeno najnovejšo pesem Naj naj.

Promocijski material
Tara in Ivan Zak navdušujeta s pesmijo Naj naj.

In prva stvar, ki jo je po vrnitvi opazila, je, da medtem ko Ivana Zaka vsi poznajo, njo najprej poiščejo na googlu, pa na družbenih omrežjih, da vidijo, kdo sploh je.

»Šele potem jim je jasno, da sem s skupino Karma blestela že veliko prej, preden je na sceno prišel Ivan, ampak zdaj so pač časi drugačni. Ivan je res velika zvezda, kar je razvidno tudi iz števila njegovih sledilcev na instagramu,« smeje se ugotavlja Tara, ki je po sili razmer zdaj tudi sama vedno bolj dejavna na družbenih omrežjih, pa čeprav o njih nima ravno najboljšega mnenja. »Meni je vsega tega malo preveč, pogrešam tiste pristne stike, ki smo jih imeli včasih. Žal na teh družbenih omrežjih ljudje ne dajejo prave slike o sebi. Vsi, tudi jaz, objavljamo same top fotografije, česar si veliko drugih ljudi ne more privoščiti. In če smo mi za zgled mladim, ki si želijo točno to, kar imamo mi, potem je njihovim staršem zelo težko, kajneda. Zato se trudim, da sama skrbim za ta omrežja in kljub temu, da se zavedam, da je to zame odlična reklama, nekako pazim, da objavljam to, kar jaz v resnici sem. Se mi pa toži po starih časih, ko smo nastopali na televiziji, gostovali v revijah in časopisih ter imeli pristne stike tako z novinarji kot s svojimi oboževalci. Prej je bilo vsekakor bolj zabavno.«

Promocijski material
Razgovorila se je o družbenih omrežjih.