ZVEZDNIŠKO

Meghan Markle poslala nazaj v ZDA, zdaj prijateljuje z Rihanno

N.S.
21. 6. 2019, 07.00
Deli članek:

Slavna vojvodinja Meghan Markle (37) ima po poročanju britanskih medijev novo zvezdniško prijateljico, Rihanno (31), ki se je že pred meseci v tajnosti preselila v London.

Profimedia
Slavna zakonca imata novo prijateljico.

Po rojstvu sina Archieja se je Meghanina mama Doria vrnila v Ameriko, zato ima vojvodinja zdaj novo prijateljico. Britanski mediji poročajo, da se je v kraljevih vrstah stkala nova prijateljska vez, ki bo razveselila tako evropske oboževalce kraljeve družine kot Hollywood.

Znano je, da vojvodinja Meghan prijateljuje z barbadoško lepotico, glasbenico, igralko in podjetnico Rihanno. Slednja naj bi se pred približno letom dni v tajnosti preselila v London, svojo odločitev pa je v izjavi za The New York Times pojasnila z besedami, da ni želela pritegniti prevelike pozornosti v času selitve. 

Profimedia
Si predstavljate divjo Rihanno na obisku pri kraljici?

POZNATA SE ŽE LETA

Kot je razkril vir blizu slavne pevke, naj bi se Rihanna in Meghan prek skupnih znancev spoznali že pred leti na enem izmed slavnostnih dogodkov v Hollywoodu, po besedah anonimnega vira naj bi se zaradi nekaterih podobnosti zelo hitro ujeli. »Rihanna in Meghan sta si v nekaterih točkah zelo podobni: imata podoben smisel za modo, všeč so jima podobne stvari in obe želita svoje zasebno življenje zadržati zase.«

HARRY NAVDUŠEN

Nad novo zvezdniško prijateljico svoje soproge je navdušen tudi princ Harry (34), ki je Rihanno spoznal že pred tremi leti, ko je na Barbadosu potekala mednarodna konvencija o HIV, na kateri sta bila oba slavnostna govorca. Ni pa skrivnost, da je Harry tudi oboževalec Rihanninih glasbenih uspešnic, na katere je tudi pred leti že kdaj zaplesal na kakšni zabavi. Zdaj vsi v šali ugibajo, kdaj bo Rihanna dobila tudi plemiški naziv, podeljen s strani britanske kraljeve družine.