Lepotec

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

Nejc Simšič
20. 6. 2019, 07.00
Deli članek:

Ob objavi novih fotografij malega Archieja Harrisona se oboževalci britanske kraljeve družine strinjajo, da je podoben mami Meghan, a še bolj očku, princu Harryju. Kaj pravite vi?

Profimedia
S to fotografijo je Archie osvojil svet.

Svetovna javnost je navdušena nad novo fotografijo, ki sta jo ob svetovnem dnevu očetov objavila vojvoda in vojvodinja Susseška.

Na fotografiji sta pokazala očarljivega Archieja, ki je dopolnil šele šest tednov, a je v trenutku osvojil ves svet. Večina oboževalcev pa meni, da je mali fantek bolj podoben očku, princu Harryju (34), kot mami Meghan Markle (37). »Obliko obraza ima bolj po očetu, po mami pa ima prelepe očke,« se strinja večina sveta, ki je navdušena nad malčkom in fotografijo, na kateri kuka izza prsta svojega očeta med crkljanjem v naročju. »Mirno lahko rečemo, da je mali Archie popolna kombinacija obeh staršev, čeprav je vseeno malo bolj podoben njemu,« so zapisali britanski mediji.

Fotodokaz izpred let

Mnogi so celo pisali, da je šest tednov stari deček na las podoben princu Harryju, ko so ga fotografirali v naročju mame Diane oktobra 1984. »S Harryjem sta si neverjetno podobna in mirno lahko trdimo, da bo Archie zelo lep otrok, fant in mladi mož, ko odraste. Le kdo ga ne bi imel rad, saj je že zdaj nadzemeljsko lep,« se je glasil eden od komentarjev na družbenem omrežju.

arhiv
Fotografija Diane s Harryjem, ki je nastala oktobra 1984. (harry meghan) Komu je fantek bolj podoben – Meghan ali Harryju?