Posebni hit

Werner predstavlja veliki poletni hit Lagala

N.N.
19. 6. 2019, 11.35
Posodobljeno: 19. 6. 2019, 11.40
Deli članek:

Werner to poletje osvaja s prav posebnim hitom Lagala, ki ga predstavlja v hrvaškem jeziku. Pravi, da je ob pesmi začutil, da bo v hrvaškem jeziku zaživela natančno tako, kot si je zamislil.

Promo
Za ekstra energičen naboj so poskrbele seksi plesalke plesne skupine Exquisites.

Aranžma za pesem je naredil Bojan Dragojevič, pod pesem in besedilo pa se je podpisal Werner. Snemanje videospota je potekalo v muzeju Slovenskih železnic, nad katerim je bil glasbeni ustvarjalec navdušen. Prav tam sta z režiserjem videospota Rokom Maverjem začutila tisti utrip, ki sta ga želela ujeti v kamero. Za dodatne svetlobne učinke je poskrbel Jože Rupar, za ekstra energičen naboj pa seksi plesalke plesne skupine Exquisites.

Promo
Snemanje videospota je potekalo od zgodnjih jutranjih do poznih večernih ur.

Werner je bil nad njimi navdušen, za plesno koreografijo pa je vadil tudi sam. »Ne morem verjeti, koliko truda, energije in treningov je potrebnih,« je povedal ob snemanju. Navdušenja nad plesalkami ni skrival, zlasti pa je nanj naredila vtis svetlolasa Svetlana Cigoj, ki je letos plesala v šovu Zvezde plešejo.

Promo
Snemanje videospota je potekalo v muzeju Slovenskih železnic.

Snemanje videospota je potekalo od zgodnjih jutranjih do poznih večernih ur, prav vsi pa so potrdili, da je bila zabava prisotna ves čas ustvarjanja. Werner bo tako letošnje poletje navduševal s številnimi hiti, ki se jim bo pridružila tudi najnovejša pesem Lagala.