poletni pobegi

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

Andreja Comino
18. 6. 2019, 21.25
Deli članek:

Nekateri prisegajo zgolj na morje, vendar ko pritisne pasja vročina, je prijetna osvežitev tudi v rekah in jezerih. V Sloveniji jih je v izobilju. In tudi znani so si že privoščili tovrstno osvežitev.

osebni arhiv
Danica Lovenjak prisega na Muro.

Vročinski val je prijetno ogrel tudi najbolj hladne reke in jezera. Odlično se je namakati v Blejskem, Bohinjskem, Šmartinskem in drugih slovenskih jezerih. Nekaj osvežitve pa ponujajo tudi reke. Ob njihovih bregovih je prekrasno imeti tudi piknike.

Danica Lovenjak je zelo navezana na domače Prekmurje, kamor se vrača, kolikor ji dopuščajo obveznosti. Zelo rada zavije tudi do reke Mure, kjer so kot mulčki marsikatero ušpičili. Posebnost na tej reki je mlin na Muri, ki ga obiskujejo turisti od blizu in daleč. Seveda je selfi na njem naredila tudi Danica.

osebni arhiv
Eva Černe obožuje tako jezera kot reke.

HČI KAMNIŠKIH PLANIN

Pevka Eva Černe ne bi okolice svojega domačega Kamnika zamenjala za nič na svetu. Tam ima vse, kar potrebuje za lepo življenje – neokrnjeno naravo, sorodnike in prijatelje. V vročih dneh rada pobegne do Kamniške Bistrice, ki je tudi v najhujši vročini vedno prijetno osvežilna.

osebni arhiv
Sabina Remar je nedavno občudovala Neretvo.

NEPOZABNE REKE ČEZ MEJO

Manekenka Sabina Remar sicer obožuje morje, ki ga doživlja predvsem z barke, rada pa se tudi potepa naokoli. Te dni ste jo lahko srečali na potepanju po Bosni. Še posebej je uživala v Mostarju, kjer se je sprehodila po znamenitem mostu, ki se pne nad reko Neretvo in je bil porušen med vojno, a so ga pred leti znova obnovili. 

osebni arhiv
Patrick Vlačič je pred primorsko vročino pobegnil v Iški Vintgar.

MORJE ZAMENJAL ZA REKO

Nekdanji minister Patrick Vlačič je pravi morski volk, saj prihaja z Obale, kjer je v poletni sezoni res veliko turistov. Na plaži pa prava gneča. In kot kleni Primorec rad pobegne na celino, kjer je v izobilju osvežite ob rekah. Takole junaško je skakal po reki Iški v Iškem vintgarju.