Nika Zorjan

"Končno me je nekdo vprašal, ali sva par!"

E.J.
19. 6. 2019, 06.55
Deli članek:

Nika Zorjan je vstopila na hrvaški glasbeni trg in popolnoma navdušila sosede, ki veliko pišejo o njej. Povedala je še, ali je res zaljubljena.

Osebni arhiv
Nika z Rokom Piletičem, polovico dua BQL, s katerim naj bi bila Nika ljubezensko povezana.

Nika Zorjan (26) je navdušila tudi Hrvate, ko je z duom BQL posnela hrvaško različico pesmi Vroče, ki je bila v Sloveniji velika uspešnica. Sosedje so se razpisali o njeni neverjetni energiji, karizmi in divji barvi las ter dodali, da je Nika v Sloveniji res velika zvezda, kar ji seveda laska. »Navdušena sem. Nisem pričakovala, da nas bodo na Hrvaškem vzeli za svoje, tako da sem res pozitivno presenečena,« pravi Nika, ki bo konec tedna predstavila še eno novost: videospot z novopečenim očkom Isaacom Palmo (27); skupaj sta zapela pesem Ola ola.

Osebni arhiv
Postavna Nika navdušuje s svojo pozitivnostjo in tudi divjo barv las ter privlačno postavo.

»Z ROKOM SVA ...«

Že dalj časa pa se namiguje, da je med lepo Niko in postavnim Rokom Piletičem (27), polovico dua BQL, preskočila iskrica. Pisalo se je, da ne skrivata, da sta si naklonjena, da ju večkrat vidijo skupaj in da skoraj ni dvoma, da sta zaljubljena. Niko smo o tem vprašali in v smehu je odgovorila: »No, pa me je le nekdo vprašal o tem! Tako bom rekla: glasbeniki najraje vidimo, da se piše o naši glasbi in delu. Midva z Rokom veva, kaj je med nama, na vas pa je, da to sprašujete.« Sicer pa smo Niko ujeli pred potovanjem na Sardinijo, kjer bo snemala nov videospot za pesem, ki jo bo izdala konec julija. »Lahko povem, da bo nekaj v povezavi z mojo prekmurščino,« pravi in dodaja, da bo tako delo povezala tudi s skokom v morje. Proti koncu poletja si bo vzela še nekaj dni za obisk morja, da se malo odklopi, saj so poletja za glasbenike najbolj delavna. A Nika na to gleda drugače. »Poletni nastopi so zame užitek, in ne služba.«

Osebni arhiv
Pesem Vruće, ki jo Nika poje z duom BQL, je postala na Hrvaškem prava uspešnica, Nika pa prava zvezda.