GOVORICE

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, da bosta rešila zakon

N.S.
18. 6. 2019, 07.00
Deli članek:

Kate Middleton in princ William se zadnje tedne srečujeta z govoricami o skoku čez plot prestolonaslednika. William naj bi namreč svojo soprogo pred leti prevaral z Rose Hanbury, za kar je izvedela tudi Kate.

Profimedia
Zlobni jeziki pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa; Williamov oče, princ Charles, je namreč varal Diano.

Kensingtonska palača, kjer živi William z družino, je po uradni poti govorice zanikala in se odločila ukrepati po pravni poti, a sta zakonca, kot kaže, hkrati dobila »brco v rit«, da se potrudita za boljši zakon.

Čeprav ljubezenska zgodba Williama in Kate zveni pravljična, sta imela vojvoda in vojvodinja Cambriška tako kot marsikateri drugi par v svoji zvezi kar nekaj nekaj padcev, a sta jih uspešno prestala. 

Po poročanju britanskih medijev naj bi se zaradi nedavnih govoric, da se je princ zapletel v afero z Rose Hanbury, družinsko prijateljico in aristokratinjo, Kate Middleton in princ William odločila bolj delati na svojem odnosu. »Kate se je v glavnem posvečala skrbi za njune tri otroke, zato so se govorice o aferi zanju izkazale kot dobre. Kate sicer meni, da so škodljive, normalno, in sovraži misel na to, da bodo njuni otroci lahko nekoč o tem brali na spletu,« je povedal vir z dvora in dodal: »Kraljevi par se je zdaj odločil, da vzameta pod drobnogled svoj odnos in se mu bolj posvetita. To ju je prisililo, da se usedeta in pregledata svoj odnos, in spoznala sta, da bi to morala početi pogosteje.«