ALYA
Energična pevka je zablestela v prelepi in lahkotni kreaciji nedefinirane kožno-rožnate barve, ki si jo je kupila na svojem zadnjem potovanju v tujini. 

NADIYA BYCHKOVA

nadiya bychkova
M24
Nadiya Bychkova

Svetovna plesna prvakinja je na zabavo priletela naravnost iz Londona, v prečudoviti obleki pa je zasijala kot prava zvezdnica svetovnega kova. 

SALOME

Salome
M24
Salome

Zabavna transdiva je tokrat posegla po svetlih tonih, ki ji neizmerno pristajajo, piko na i pa so dodali slavni čevlji Christiana Louboutina z rdečim podplatom. 

GORKA BERDEN

Gorka Berden
M24
Gorka Berden

Igralka se je odločila za vpadljivo lila koktajl oblekico znamke Sandro, ki jo je kupila v Parizu, v oči pa nam je padla zlata torbica, ki je manjša kot mobilni telefon. 

TINA GORENJAK

žarometi 2019
M24
Tina Gorenjak

Seksi igralka je na rdeči preprogi podprla slovensko oblikovalko Mateo Benedetti, saj je nosila njeno zadnjo kolekcijo trajnostne mode Benedetti Life. Pohvalno!  

ANJA JENKO

anja jenko
M24
Anja Jenko

Starleta, ki rada provocira in razkrije več kot zakrije, je tokrat zasijala v modri kreaciji, ki je marsikoga – tudi zaradi »wet look« pričeske – spominjala na morsko deklico. 

INES ERBUS

Ines Erbus
M24
Ines Erbus

Seksi pevka se lahko pohvali z enim najbolj vpadljivih dekoltejev večera. Ines je bila v črni kreaciji res videti hudo vroča mačka! 

ŠPELA GROŠELJ

Špela Grošelj
M24
Špela Grošelj

Priljubljena pevka se je tokrat odločila za elegantno črno opravo, z zlatimi čevlji in torbico, ki so njenemu stajlingu dodali piko na.