Modna policija

FOTO: Ko estradnice zasijejo v najlepših kreacijah

N.S.
14. 6. 2019, 21.44
Deli članek:

Podelitev medijskih nagrad žarometi je tudi odlična priložnost za vse "opravljivce" in modne navdušence, ki komaj čakajo, da vidijo, v kakšnih toaletah se bodo po rdeči preprogi sprehodile slovenske zvezdnice. Če potegnemo črto, so prav vse blestele, "dress code" večera pa je bila koktajl obleka!

M24
Alya

ALYA
Energična pevka je zablestela v prelepi in lahkotni kreaciji nedefinirane kožno-rožnate barve, ki si jo je kupila na svojem zadnjem potovanju v tujini. 

NADIYA BYCHKOVA

M24
Nadiya Bychkova

Svetovna plesna prvakinja je na zabavo priletela naravnost iz Londona, v prečudoviti obleki pa je zasijala kot prava zvezdnica svetovnega kova. 

SALOME

M24
Salome

Zabavna transdiva je tokrat posegla po svetlih tonih, ki ji neizmerno pristajajo, piko na i pa so dodali slavni čevlji Christiana Louboutina z rdečim podplatom. 

GORKA BERDEN

M24
Gorka Berden

Igralka se je odločila za vpadljivo lila koktajl oblekico znamke Sandro, ki jo je kupila v Parizu, v oči pa nam je padla zlata torbica, ki je manjša kot mobilni telefon. 

TINA GORENJAK

M24
Tina Gorenjak

Seksi igralka je na rdeči preprogi podprla slovensko oblikovalko Mateo Benedetti, saj je nosila njeno zadnjo kolekcijo trajnostne mode Benedetti Life. Pohvalno!  

ANJA JENKO

M24
Anja Jenko

Starleta, ki rada provocira in razkrije več kot zakrije, je tokrat zasijala v modri kreaciji, ki je marsikoga – tudi zaradi »wet look« pričeske – spominjala na morsko deklico. 

INES ERBUS

M24
Ines Erbus

Seksi pevka se lahko pohvali z enim najbolj vpadljivih dekoltejev večera. Ines je bila v črni kreaciji res videti hudo vroča mačka! 

ŠPELA GROŠELJ

M24
Špela Grošelj

Priljubljena pevka se je tokrat odločila za elegantno črno opravo, z zlatimi čevlji in torbico, ki so njenemu stajlingu dodali piko na.