KRALJEVO SREČANJE

Oboževalci so "ogorčeni" nad novo fotografijo

N.S.
13. 6. 2019, 07.10
Deli članek:

V Buckinghamski palači je potekal eden največjih kraljevih dogodkov v letu – Trooping the colour, ob tem pa so številni oboževalci britanske kraljeve družine opazili nekaj sočnih podrobnosti v vedenju kraljeve družine.

Profimedia
Takole so člani britanske kraljeve družine pozirali na balkonu palače letos.

Trooping the colour (Pozdrav zastavi) je dogodek, ki je posvečen praznovanju kraljičinega »uradnega« rojstnega dne, ima namreč kar dva, vključuje pa vojaško parado, kraljevo procesijo kočij, prelet z letalom in ob tej priložnosti se tudi združi vsa kraljeva družina.

Profimedia
Lani pa je nastala ta ikonična fotografija! Vidite razliko?

Nihče točno ne ve, ali ima vsak član družine vnaprej določeno mesto, kam naj se postavi na balkonu. 

In če so lani na tem dogodku člani britanske kraljeve družine zasijali v vsej svoji veličini, so letos številni opazili spremembe. »V primerjavi z lansko fotografijo so se na letošnji premešale postavitve nekaterih članov družine na balkonu. Predvsem so vsi opazili, da je Meghan Markle veliko bolj oddaljena od kraljice Elizabete II. v primerjavi z lani, ko so vsi govorili, da je njena ljubljenka. Lani sta s Harryjem stala za princem Charlesom in kraljico, letos pa sta bila kar malo 'pozabljena', ko sta stala za princem Andrewom,« je povedala britanska poznavalka kraljeve družine.

JAVNOST RAZDVOJENA

Čeprav nekateri menijo, da je bila Meghan potisnjena v ozadje, jo drugi opevajo s samimi presežniki. »Čeprav se jo je videlo le za trenutek, je bila videti lepa in srečna.« Sicer pa se je prireditve Trooping the colour udeležila šele drugič – prvič lani le mesec po poroki s Harryjem. Letos je bila sicer to prva priložnost, da smo Meghan videli v javnosti, odkar sta s Harryjem stopila pred kamere in svetu predstavila sina; tokrat so ga pazile varuške.