Zabava

FOTO in VIDEO: Deželak ostal brez besed!

N.N.
10. 6. 2019, 15.32
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 15.50
Deli članek:

Voditelj na Radiu 1 Miha Deželak se je v soboto zjutraj iz Slovenj Gradca s kvadrociklom podal na veliko dobrodelno dogodivščino v sklopu akcije Deželak junak.

Darja Štravs Tisu
Miha Deželak in Primož Roglič.

Danes je zagrizel v tretjo etapo, tokrat na Gorenjskem. Jutro se je začelo na Jesenicah, kjer je trening za ogrevanje vodil Denis Porčič Chorchyp. Z Deželakom sta si izmenjala tudi nekaj udarcev, seveda so bile to le poteze iz borilnih veščin.

Pomagate lahko preko smsa s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919, ter prispevajte 1 ali 5 eurov. Če želite donirati več pišite na fundacija@radio1.si.

Na Bledu ga je čakalo veliko presenečenje, prišel ga je podpreti hokejski zvezdnik Anže Kopitar, ki se je Deželaku pridružil na kvadrociklu. To pa ni bil edini športni obisk, v Cerkljah ga je pozdravil kolesarski šampion Primož Roglič. Neskončno presenečeni Deželak ni mogel skrivati navdušenja in je ostal skoraj brez besed. »Ko sem na sobnem kolesu treniral za to akcijo, sem imel vsak dan na televiziji dirko po Italiji in te podpiral,« je dejal Miha. »Čutil sem vso to podporo. Zdaj sem se tudi malce spočil in nisem več tako utrujen,« pa mu je odvrnil nasmejani Roglič.