Zdravstvene težave

Ameriška glasbenica v težavah: vse zaradi lepotnih operacij

R.T.
10. 6. 2019, 08.24
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 08.24
Deli članek:

Znana ameriška raperka Cardi B je svojim razočaranim oboževalcem in oboževalkam s fotografijo otečenih nog dokazala, da turneje ni odpovedala zaradi slabše prodaje vstopnic, temveč zaradi zapletov po estetskih operacijah.

Instagram (osebni profil)
Cardi B je na družbenem omrežju Instagram s svojimi sledilci in sledilkami delila iskren trenutek iz svojega življenja.

Cardi B je na družbenem omrežju Instagram s svojimi sledilci in sledilkami delila iskren trenutek iz svojega življenja. Otečene noge so zgolj en od razlogov, ki ji trenutno ne dovoljujejo nastopanja na odru.

Raperka se je kmalu po rojstvu svoje hčerke Culture (Kultura) vrnila pod nož. Liposukcija in operacija spuščenih dojk pa sta zahtevali svoj davek. Zaradi zdravstvenih zapletov je glasbenica morala dopovedati nekaj koncertov.

Ker so ji očitali, da je nadaljevanje turneje odpovedala zaradi slabše prodaje vstopnic je s sledilci delila fotografijo močno otečenih nog in zapisala: »Poglejte, kako mi otečejo noge vsakič, ko letim. S trebuhom imam še več težav«.

Svojim oboževalcem in oboževalkam je sporočila, da se bo odkupila že v septembru, ko se bo vrnila na velike odre. Oktobra pa jo bomo prvič videli tudi na velikih platnih. Ob boku Jennifer Lopez, Constance Wu, Keke Palmer in Julie Stiles se bo pojavila v komični drami »Hustlers«, v kateri ima vlogo striptizete Diamond. Inspiracijo za igranje vloge je našla v svojem življenju, ker je pred slavo delala kot »plesalka noči«.

Profimedia
Raperka se je kmalu po rojstvu svoje hčerke Culture (Kultura) vrnila pod nož.