Rojstvo

Dobil punčko in segel prek meje

E.J.
8. 6. 2019, 20.38
Posodobljeno: 8. 6. 2019, 20.41
Deli članek:

Pevec Isaac Palma je razkril, da sta z ženo Patricijo postala starša deklici. Hkrati pa je posnel uspešnico s hrvaško Grupo Vigor.

Osebni arhiv
Isaac Palma in žena Patricija sta postala starša.

Argentinca Isaaca Palmo, ki se je pred leti predstavil v šovu Slovenija ima talent, se nato poročil s Slovenko Patricijo in posnel več uspešnic, smo za pogovor ujeli ob ravno pravem času. Že pozimi je Isaac namreč povedal, da bosta okoli njegovega rojstnega dne, ki ga ima 11. junija, z ženo Patricijo postala starša. O spolu se je precej ugibalo in pisalo, a tega je zdaj konec, saj nam je Isaac povedal: »Najlepši trenutki najinega življenja so že tukaj. Za svojo punčko sva s Patricijo že nakupila vse potrebno. Nosečnost je potekala brez zapletov in je bila najslajše čakanje do zdaj. Samo malo še počakajte in izveste še kaj več.«

Osebni arhiv
Isaac je naredil prvi korak in s svojo glasbo prodrl tudi izven meja Slovenije, posnel je namreč novo pesem s skupino Vigor.

PRVA USPEŠNICA V TUJINI

Sicer pa je Isaac z novo pesmijo segel tudi izven meja Slovenije. S popularno hrvaško Grupo Vigor je posnel uspešnico Šatori, v kateri je svoj del zapel v španščini. Kako je prišlo do sodelovanja? »Odkar sem v Sloveniji, opažam, da je močno prisotna hrvaška glasba, zato sem Grupo Vigor poznal že prej in bil navdušen nad njihovo glasbo. Kot radi rečemo, se najlepše stvari zgodijo spontano,« razlaga Isaac. »Mario, glavni pevec Grupe Vigor, je na youtubu zasledil mojo glasbo in si zaželel, da bi v njihovo glasbo vnesel nekaj vročih latino ritmov. Saj veste, da latino ritmi tečejo po mojih žilah, zato sem bil takoj za, saj petje v španščini obožujem,« se glasno zasmeji. »Seveda ima pomembno zaslugo za vse skupaj tudi moj producent Raay. Snemanja so potekala na otoku Krku, in ker mi je morje zelo pri srcu, je bila kombinacija odlične glasbe, čudovite ekipe in novega poletnega hita vse, kar bi si lahko človek želel. Čeprav ne govorim hrvaško, s komunikacijo nismo imeli težav, saj so se tudi oni trudili razumeti mene,« dodaja v smehu.

osebni arhiv
Isaac in Patricija sta postala starša.