Čvrsta in izklesana

FOTO: Mirna ima danes lepšo postavo kot pred desetimi leti

E.J.
8. 6. 2019, 20.35
Deli članek:

Nekoč okroglolična Mirna Reynolds se zdaj ponaša z ravnim trebuhom in čvrsto zadnjico.

Osebni arhiv
Na svojem instagram profilu je pevka objavila fotografijo s plaže, na kateri ima čvrsto ritko.

Že konec leta smo osupnili, ko se je na sceni spet pojavila članica nekoč zelo priljubljene skupine Foxy Teens, Mirna Reynolds.

Mirna je namreč doživela neverjetno preobrazbo: iz okroglolične mladenke, kot smo jo poznali, ki je poskrbela tudi za kakšen škandalček, se je preobrazila v vitko žensko in bogatejšo za izkušnje ter širino, ki ju je pridobila med odkrivanjem sveta in sebe.

Lani je slavila dvojno vrnitev – vrnila se je v domovino in na glasbeno sceno s pesmijo Makova polja. Mirna se je namreč kar 10 let potepala predvsem po Aziji, vmes tudi zanosila z Nemcem Alexandrom in dobila sinka Luca. Ta danes šteje pet let, Mirna pa se je že pred časom razšla z njegovim očetom in je mati samohranilka.

Marko Delbello Ocepek
Mirna Reynolds je že kot najstnica zaslovela s skupino Foxy Teens, nato pa popolnoma izginila z glasbene scene za 10 let.

Danes ima Mirna izklesano telo, ki je rezultat trdega dela in s katerim se rada pohvali na družbenih omrežjih, njeni oboževalci pa so ji napisali veliko komplimentov. Mirna vztraja na novi poti in pravi, da se posveča temu, kar jo pravzaprav žene že od nekdaj – ljubezni do glasbe. Mirna se namreč ponaša z odličnim vokalom, poleg tega sama piše pesmi.