Zakonski jarem

Neymar, Karleušin mož, sedaj pa ruski tajkun, ki jo je zaprosil s 150.000 evrov vrednim prstanom

R.T.
7. 6. 2019, 21.04
Posodobljeno: 7. 6. 2019, 21.17
Deli članek:

Srbska starleta Soraja Vučelić naj bi se poročila s sinom ruskega tajkuna, ki jo je zaprosil na 84. nadstropju ene od najdražjih restavracij v Moskvi. Zaročni prstan naj bi bil vreden kar 150.000 evrov, pišejo srbski mediji.

Instagram (osebni profil)
Soraja ne želi razkriti identitete ruskega magnata, ki ji je ogrel srce.

Starleta, ki je znana tudi po svojih plastičnih operacijah, se je pred kratkim veselila nove številke. Na družbenem omrežju Instagram je dosegla 300.000 sledilcev in presenetljivo kmalu zatem svoj uporabniški račun deaktivirala. Medtem ko so bili nekateri prepričani, da je to storila zaradi ruskega milijarderja, s katerim naj bi bila v zakonu, pa so bili drugi prepričani, da je to zgolj faza. In res je bilo tako. Soraja sledilce spet razveseljuje z razgaljenimi fotografijami.

Vučelićevo so povezovali z brazilskim nogometnim igralcem Neymarjem in tudi z možem Jelene Karleuše Duškom Tošićem. Njeno srce pa je sedaj več kot očitno oddano premožnemu Rusu.

Starleta ne želi odkriti identitete skrivnostnega moškega, ki jo je očaral. Na zapise srbskih medijev pa odgovarja: “Upam, da nikoli ne boste izvedeli, kdo je”.

Novopečeni mož naj bi ji med drugim kupil tudi avtomobil znamke Ferrari, starleta pa pogosto objavlja fotografije iz zasebnega letala, ki naj bi bil v lastništvu istega moškega.