Osvaja Balkan

Dragan o "sponzoruši", ki ga zavrača, a ima rada razvrat

N.S.
8. 6. 2019, 07.56
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Dragan Stevanović velja za enega tistih Slovencev, ki s svojo glasbo redno navdušujejo Balkan. Vsakič znova pa dokazuje, da uživa v glasbi in da trdo dela za svoj uspeh.

Osebni arhiv
Ves Balkan obožuje Ljubljančana Dragana Stevanovića.

Dragan je s svojimi skladbami, med katerimi najdemo tudi uspešnici Mantra in Leto ljubavi, na youtubu v kratkem času dosegel izjemne uspehe, dnevno njegove skladbe vrti tudi najbolj poslušan slovenski Radio Aktual, vabila za nastope pa se vrstijo drugo za drugim. Pred kratkim je predstavil novo pesem Illuminatna. »Naslov pravzaprav pomeni razsvetljena. Skladba govori o fatalni ženski za nekega moškega. Čeprav ga ona zavrača in je naklonjena razvratnim stvarem, na neki način je 'sponzoruša', je za njega ona še zmeraj tista prava ženska, tako rečeno razsvetljena za njegove oči,« je razložil Dragan, ki se je tokrat odločil za moderno balado. »Pesem se stilsko razlikuje od vseh slišanih balad, ki trenutno kraljujejo na balkanskem trgu, zato je zame edinstvena,« je o svoji pesmi še dejal Dragan, ki je ponosen, da je pesem v manj kot mesecu dni presegla več kot 400 tisoč ogledov na youtubu. 

Delovno poletje

Ker pa Ljubljančan srbsko-črnogorskih korenin nikoli ne počiva, se že pripravlja na predstavitev nove pesmi Sexy planovi, ki bo popolno nasprotje prejšnji, saj je, kot pravi Dragan, bolj živahna in nabita s poletno seksualno energijo, kar pove tudi naslov skladbe.