NIKOLI DOLGČAS

Družina Dončić: Oče zdaj igralec, Luka na dopustu z dekletom

N.S.
7. 6. 2019, 21.33
Deli članek:

Družina Dončić poskrbi, da jim nikoli ni dolgčas, prav tako pa potešijo radovednost javnosti, ki jih spremlja na vsakem koraku.

Reuters

Medtem ko košarkarski zvezdnik Luka Dončić zasluženo uživa na dopustu daleč stran od ponorelega sveta, se na polno dogaja tudi njegovi družini.

Pred dnevi je na dan prišla informacija, da bo Lukov oče, nekdanji košarkar Saša Dončić, zakorakal v igralske vode, saj je sprejel vlogo v drugi sezoni priljubljene serije Truplo, katere gledalec in oboževalec je tudi sam. V vlogi igralca se je sicer znašel prvič, a pravi, da je bil nad snemanjem naravnost navdušen.

Urša Premik
Saša Dončić, nekdanji košarkar in oče košarkarskega zvezdnika, je zakorakal v igralske vode.

»Sem človek, ki rad poskusi nove stvari. Rad imam izzive, tako da je meni to predstavljalo izziv, ki sem ga z veseljem sprejel. Definitivno pa tukaj v seriji ni tiste tekmovalnosti kot v športu, preprosto smo tukaj ekipa, v kateri poskušamo pomagati drug drugemu, da smo boljši,« je Saša strnil svoje vtise za Pop TV in poudaril, da mu je bilo sodelovanje pri ustvarjanju serije v veliko zadovoljstvo. Po naših informacijah naj bi se na zasluženem oddihu mudila tudi Lukova mama Mirjam Poterbin, ki je nadvse ponosna na svojega sina, ki je pred kratkim obiskal Slovenijo. Seveda pa tudi zaljubljeni Luka in njegova izbranka Anamaria Goltes uživata v sanjskih počitnicah in se prepuščata romantiki, nazadnje pa so ju opazili na finalu Uefe lige prvakov v Španiji.