Prerojena

Odločitev je padla: Tanja Ribič si je postrigla lase

Nejc Simšič
5. 6. 2019, 20.15
Deli članek:

Vsem dobro znana igralka Tanja Ribič se je tik pred poletjem odločila za spremembo videza. Svoje prijatelje in znance je namreč presenetila s čisto novo, krajšo pričesko.

Marko Vavpotič, M24.si
Tanja bo konec junija praznovala že 51. rojstni dan.

Priljubljena igralka in pevka Tanja Ribič se je kar nekaj tednov spopadala z vprašanjem, ali naj se poslovi od svojih dolgih las.

Za mnenje je celo vprašala svoje prijatelje, ki so ji po večini svetovali, naj lase pusti rasti, a jih ni preveč poslušala, saj se je raje odločila za bolj praktično pričesko, ki bo bolj primerna za vroče poletje, ki nas čaka. Tanja, ki bo konec junija praznovala že 51. rojstni dan, je obiskala svojo frizerko in se prepustila njenim veščim rokam. »Tokrat sem se odločila za krajšo, bolj poletno pričesko in si lase postrigla na paža. To je moj nov imidž za poletje, ki se odlično poda k moji novi pesmi Vsemir,« je povedala Tanja, ki še naprej ostaja zvesta svoji prepoznavni in izraziti blond barvi las. Zaradi svojega novega videza je seveda prejela številne pohvale, mnogi pa pravijo, da je zdaj še bolj podobna svoji hčerki Zali. Očitno je Tanja z novo pričesko tudi uradno pozdravila poletje, ki je njen najljubši letni čas, in se že zelo veseli brezskrbnih trenutkov na plaži in uživanja na morju. Priljubljena igralka in pevka bo tudi letos velik del poletja preživela v njihovi morski vili, ki se bohoti nad Fieso, kjer ji primorska arhitektura, očarljiv bazenček in rustikalni balkoni dajejo tisti pravi morski temperament. 

Instagram
tanja ribic