Ljubezen, ki bo trajala do smrti

Karleuša in njej domnevni ljubimec spet skupaj? Zapisano je v zvezdah …

J.P.
5. 6. 2019, 12.47
Posodobljeno: 5. 6. 2019, 12.51
Deli članek:

Kot mački okoli vrele kaše, pravi astrolog.

Profimedia
Jelena Karleuša

Drama, v katero sta se zapletla srbska diva Jelena Karleuša in nogometaš Ognjen Vranješ se nadaljuje.

Po zadnjem neuspešnem poskusu sodne poravnave ju 4. julija čaka zaslišanje, srbski Alo pa se je obrnil na astrologa Dušana Veličkovića, da bi razkril, kaj se jima obeta.

Profimedia
Ogenjen Vranješ

Le vprašanje časa je ...

Veličković pravi, da v njunem sodnem sporu ne bo zmagovalca. On naj bi jo tožil le zato, da bi jo lahko videl, ona pa se mu menda izmika, da bi bilo njuno prvo srečanje toliko bolj nabito s čustvi. In čeprav je morda skušala rešiti svoj zakon z Duškom Tošićem, se mu je ta, kot kaže, že odpovedal. Veličković zato pravi, da je vprašanje le, kdaj se bosta nogometaš in pevka ločila.

A njegov pogled seže še dlje. Divino srce naj bi skušal osvojiti neimenovan akter, a se mu zaradi Vranješa ne bo pustila. On in Karleuša naj bi bila silovito povezana. Vranješ je že ločen – ko se bo ločila še Karleuša, njuna ljubezen ne bo imela preprek. Če vprašate Veličkovića , naj bi bila idealen par.

Astrolog torej pravi, da je njuno sovraštvo le krinka. Ko se bo prah zaradi njune domnevne afere polegel, bosta spoznala, da jima ne preostane drugega, kot da se pomirita in uživata v ljubezni. In če že bosta končala skupaj, bo to ljubezen do konca življenja, še pravi.