Modna ikona

FOTO: Melania se je od nog do glave poklonila Diani

Nejc Simšič
5. 6. 2019, 08.45
Posodobljeno: 5. 6. 2019, 09.00
Deli članek:

Ob tridnevnem britanskem obisku ameriškega predsednika Donalda Trumpa so vse oči uprte tudi v modni ikoni, kot sta Melania Trump in Kate Middleton. Prva dama ZDA se je z opravo poklonila tudi pokojni princesi Diani, s čimer je navdušila Britance in tudi številne modne poznavalce. Če kdo zna, zna Melania.

Profimedia
Prva dama ZDA je navdušila v prelepi beli opravi, z mornarskim ovratnikom in pasom modne hiše Dolce & Gabbana.

Melania Trump 

Prva dama ZDA je navdušila v prelepi beli opravi, z mornarskim ovratnikom in pasom modne hiše Dolce & Gabbana, še posebej pa so ljudje opazili klobuk oblikovalca Herveja Pierra. Gre za popoln poklon pokojni Diani. Melania se je za belo barvo odločila tudi na večernem dogodku, kjer je prelepo belo obleko Dior Haute Couture dopolnila z visokimi belimi rokavicami in elegantno speto pričesko.

Profimedia
melania

Princesa Diana

Ob pogledu na obleko Melanie Trump so vsi takoj pomislili na Diano, ki je podoben klobuk nosila leta 1995 na enem od uradnih dogodkov. Tako Diana kot Melania veljata za modni ikoni brez konkurence.

Profimedia
Tako Diana kot Melania veljata za modni ikoni brez konkurence.

Kate Midelton

Vojvodinja Cambriška je na večernem dogodku zasijala v obleki Alexandra McQueena, za piko na i pa je nosila najljubšo tiaro princese Diane in diamantne uhane, ki si jih je izposodila od kraljice Elizabete. 

Profimedia
Vojvodinja Cambriška je na večernem dogodku zasijala v obleki Alexandra McQueena

Trump in princ Charles pa sta se odločila za elegantno modro moško obleko. 

Profimedia
Skupinska fotografija: Melania, kraljica Elizabeta, Donald, Charles in Camilla.

Profimedia
Melania, kraljica Elizabeta II. in Camilla.