Sledi sanjam

Lepa študentka veterine v seksi opravi zapela prvo skladbo

E.J.
2. 6. 2019, 07.55
Deli članek:

Danijela Burjan se je šolala v opernem petju, zdaj pa je izdala pesem o ljudeh, ki imajo predsodke o mladih ženskah, ki si želijo uspeti.

Osebni arhiv
V videospotu je Danijela oblečena v drzno seksi opravo, pesem pa nosi naslov Taka kot sem.

Triindvajsetletna Danijela Burjan, mis Earth Slovenije, je oktobra lani na Filipinih, kjer je potekalo svetovno tekmovanje za mis Earth 2018, pozitivno presenetila, ko se je uvrstila med 12 najboljših tekmovalk izmed 87 deklet iz vsega sveta. Na preizkušnjah pred finalom je prejela zlato medaljo na tekmovanju talentov, ko je odpela operno pesem, drugo medaljo pa je dobila za najlepšo in najbolje nošeno večerno toaleto.

Svoj talent dokazuje tudi zdaj, ko je posnela svojo prvo pesem in posnela vroči videospot z naslovom Taka kot sem. Pravi, da so se ji z lepotnim nazivom odprla vrata v svet. »Spoznala sem prave ljudi, in kar je najpomembnejše, spoznala sem sebe ter kaj si v življenju želim početi. Mis Earth Slovenije 2018 zame pomeni časten naziv in uresničitev svojih sanj, saj sem si že od mladih nog želela hoditi po odrih lepotnih izborov. Prav za Miss Earth Slovenije pa sem se odločila zaradi vsebine tekmovanja, saj je velik poudarek na ekologiji in naravi, kar ima povezavo tudi z mojim študijem,« pravi študentka veterine.

Osebni arhiv
Danijela Burjan si je od nekdaj želela hoditi po modnih brveh in biti pevka

ZALJUBLJENA V OPERO

Glasba jo sicer spremlja vse življenje, pela je v šolskih in lokalnih pevskih zborih ter končala nižjo in srednjo šolo opernega petja. »Od nekdaj me zanimata tudi klasična glasba in klasična tehnika petja, saj je ta osnova za vse ostale vokalne tehnike,« pravi Danijela, ki si najraje zavrti kakšno pesem Georgea Michaela. »Poslušam čisto vsako zvrst glasbe, saj glasbo kot takšno zelo spoštujem. Največkrat pa se na moji ’playlisti’ znajdejo pesmi iz 20. stoletja.«

Arhiv organizatorja
Danijela je obiskovala nižjo in srednjo šolo opernega petja, sicer pa jo zanimata narava in ekologija, zato študira veterino

S pesmijo Taka kot sem sicer želi Danijela posredovati prav posebno sporočilo. »Pesem Taka kot sem govori o tem, da imajo ljudje velikokrat predsodke o mladih ženskah, ki si želijo uspeti. Na poti k uspehu nas poleg čudovitih trenutkov spremlja tudi ogromno solz, truda in nevoščljivosti drugih ljudi, zato hočem s to skladbo spodbuditi mlade ambiciozne posameznike, naj se ne ozirajo na ostre jezike in preprosto sledijo svojim sanjam.«

Miss Earth 2018
Oktobra lani je Danijela na svetovnem izboru za mis Earth na Filipinih dosegla izjemno uvrstitev, saj je zasedla 12. mesto, na kar je upravičeno ponosna.

Osebni arhiv
Aktualna mis Earth Slovenije Danijela Burjan je na svetovnem izboru na Filipinih tako navdušila Filipince, da so njej v čast ustanovili Miss Earth SLAYvenia Fan Club.