Archie

Vedeževalka trdi, da je Archieja obiskala tudi princesa Diana

N.S.
1. 6. 2019, 07.41
Deli članek:

Potem ko so v javnost prišle informacije o tem, kdo vse je že videl malega Archieja Harrisona, zdaj znana vedeževalka trdi, da ga je obiskala tudi pokojna Diana.

Wikipedia
Simone pravi, da je Diana navdušena nad ljubkim sinom svojega sina Harryja

Eden od britanskih medijev je objavil svežo novico o znani vedeževalki Simone Simmons, ki je že večkrat povedala, da komunicira z onostranstvom, tudi s pokojno princeso Diano.

Profimedia
Ali malega Archieja Harrisona iz onostranstva res obiskuje pokojna Diana, je vprašanje, s katerim se ukvarjajo britanski mediji.

Gre za isti medij in vedeževalko, ki je pred poroko Meghan in Harryja svetu prenesla Dianine besede. »Če se dotaknem svojih sinov in njune sreče, bom rekla, da je William v Kate našel popolno srečo, za Harryja pa zdajšnja Meghan ni prava. Pravo je že našel pred leti in mu svetujem, naj se vrne k njej. On natanko ve, o katerem dekletu govorim,« so bile Dianine besede svojima sinovoma. Zdaj pa se je oglasila z novim sporočilom pokojne Diane.

»Diana mi je sporočila, da vsak večer obišče malega Archieja in bdi nad njim. Pravi, da je čista duša in da jo je začutil ob sebi, saj sta energetsko povezana. Diana zares obožuje Harryjevega sina,« je povedala Simone, ki je spet naletela na kritike številnih dvomljivcev, ki pravijo, da si te zadeve izmišljuje zato, da bi dobila pozornost medijev, ker ji gre v resnici samo za medijsko prepoznavnost.