CLEMENS

Domen Valič po novem tudi režiser videospota

N.S.
2. 6. 2019, 16.01
Deli članek:

Pevec Klemen Mramor je predstavil svojo novo pesem Sledi mi, za režijo videospota pa je prosil kar prijatelja, igralca Domna Valiča.

Matjaž Očko
Domen Valič se je odlično znašel na režiserskem stolčku, zato ga takšen izziv mika še naprej.

Mladi pevec Clemens je svojega prijatelja Domna Valiča najprej povabil kot igralca v videospotu, a je ta na koncu pristal na režiserskem stolčku.

Priljubljeni igralec je svojo vlogo za kamero vzel kot veliko odgovornost, hkrati pa je bila to zanj fantastična izkušnja, saj je še bolj razumel zakonitosti snemanja. »Igor Pečoler je najbolj zaslužen, da je videospot dober, saj je pomagal s svojimi izkušnjami. Režija ni moja glavna strast, a z dobro zgodbo in ekipo vsekakor gre,« je svojo režiserko vlogo opisal Domen. »Želel sem videti poštene, delavne ljudi, ki si zaupajo in zato skupaj rastejo. Brez zamer, brez ljubosumja, prijatelje oziroma ljubimce, ki vedo, zakaj imajo radi ljudi okoli sebe. Mislim, da nam je uspelo,« je videospot komentiral Domen.

Menart Records
Pevec Clemens s svojo ekipo, s katero je posnel videospot za pesem Sledi mi.

Clemens pa pravi, da je to ena njegovih najlepših pesmi. »Verjamem, da se bo v njej vsak našel in si jo po svoje razložil. Najbolj všeč mi je, ker ima različne plati, zato je vsakemu posamezniku prepuščeno, da najde svoj pomen. Tako je rdeča nit spota in pesmi, da nam nekatere osebe v življenju niso usojene in da se vse zgodi z razlogom ter ob pravem času. Zaupati moramo energiji in ji slediti,« je o skladbi in videospotu povedal Clemens.