Prijavil policiji

Severina morilka? Trdi, da sta mu z možem pred hišo nastavila nekaj sumljivega

R.T.
30. 5. 2019, 11.38
Posodobljeno: 30. 5. 2019, 13.59
Deli članek:

Nov zaplet. Bivša partnerja že šest let bijeta sodno bitko za skrbništvo nad sinom.

M24
Hrvaška pevka je o prijavi spregovorila na družabnih omrežjih.

Dan pred zadnjim sodnim datumom v postopku za skrbništvo nad sinom Severine Kojić (47) in Milanom Popovićem (54) je srbski podjetnik zagrebški policiji prijavil sumljiv predmet pred garažo svojega domovanja v hrvaški prestolnici.

Popović po poročanju srbskega Telegrafa menda trdi, da je predmet v torek tjakaj postavil Severinin soprog Igor Kojić (31). 24sata poroča, da predmet sicer ne predstavlja nobene nevarnosti, tudi za lastnino ne. Šlo naj bi za črno svečo. Jutarnji list je dobil Popovićevo izjavo – šlo naj bi za napravo, podobno sveči, napolnjeno s črnim katranom in dokaj težko. Na varnostnih kamerah naj bi bilo vidno, da je gorela, a naj bi plamen ugasnil veter. S posnetka naj bi bilo razvidno, da jo je tja postavil Kojić.

Kriv je sistem

Oglasila se je tudi Severina. Zapisala je, da je v sodnem boju za svojega otroka od njegove očeta vrsto "diagnoz", označil naj bi jo celo za morilko. Nejevoljni Popović naj bi zato v svet poslal novico o poskusu umora s strani Severine in njenega moža – tudi v upanju, da mu bo pomagala pri sodni bitki, je zapisala. Menda pod krinko skrbi za dobrobit otroka, v resnici pa naj bi šlo za poskus uničenja nje kot mame in javne osebe. V nadaljevanju je zapisala še, da gre za "plačan oglas". "Jaz nisem morilka, niti ne bom to postala, sem le Severina, ki se ne jezi na te posameznike, ker niso oni krivi, da jim sistem, ki ne deluje, dovoljuje, da lahko s pomočjo denarja to počnejo."